Student

För dig som studerar på minst 50%.
Fantastiskt utbud och högsta möjlig tillgänglighet. All träning och alla våra anläggningar ingår. Träning när den är som bäst! ♥

Medlemskap för studenter

Två förmånliga alternativ för dig som studerar på minst 50%.

STUDENT

409 kr 379 kr / månad

SUPERKAMPANJ – 40 DAGAR PÅ KÖPET 🔥

Läs mer »

STUDENT DAGTID

379 kr 299 kr / månad

SUPERKAMPANJ – 40 DAGAR PÅ KÖPET 🔥

Läs mer »

Jag är intresserad och vill veta mer!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!
Löpträning när den är som bäst

Run Challenge

Varning för beroendeframkallande pass!

Läs mer!

Medlemskap för studenter

Våra medlemmar som studerar brukar berömma oss för det väldigt stora utbudet och den höga tillgängligheten. Många gillar också den familjära stämningen på våra anläggningar. Att variera träningen är effektivt för att hålla motivationen uppe över tid. Hos oss kan du exempelvis kombinera styrketräning med Run Challenge, padel, Milon, The Trip och yoga. Träning när den är som bäst!

Vad innebär studentmedlemskap?

Från och med att du börjar högstadiet (årskurs 7) så räknas du som student. Våra studentmedlemskap riktar sig till dig som studerar på minst 50% under minst 10 veckor på en studiemedelsberättigad utbildning. Du behöver kunna uppvisa en giltig studentlegitimation som Mecanet eller motsvarande.

MEDLEMSKAP ÅRSKURS 7-8

Från och med årskurs 7 så tränar du med vårt studentmedlemskap som kostar 379 kr/mån. Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Om du tidigare har haft ett juniormedlemskap, så uppdateras det automatiskt till ett studentmedlemskap (då tillkommer ingen startavgift). Du kan nu träna själv, men med en annan vuxen Malkarsmedlem i lokalen. Du kan exempelvis träna på gymmet medan en förälder eller ett syskon (som är över 18 år) kör ett pass eller befinner sig på anläggningen.

MEDLEMSKAP ÅRSKURS 9 (STUDENT)

Från årskurs 9 får du träna helt på egen hand. Du betalar 379 kr/mån så länge som du studerar. Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Det är viktigt att du läser igenom vilka förhållningsregler som gäller på våra anläggningar. Vi lägger stort fokus på att alla våra medlemmar ska trivas tillsammans. Tänk på att hålla rent och snyggt efter dig. Återställ maskiner och lägg tillbaka vikter på angiven plats. Vi hjälps också åt att hålla en ljudvolym som gör att alla trivs tillsammans.

 

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden