Jobba på Malkars

Just nu söker vi personal till Karlskrona!

REKRYTERINGAR

KARLSKRONA

Nu söker vi personal till Malkars Karlskrona som öppnar maj 2022. Ta chansen att bli en del av vårt härliga team! Vi söker personal inom flera områden. Läs mer nedan:

Städpersonal (Deltidstjänst)

Nu söker vi kollegor till vårt städteam för Karlskrona!  Är du noggrann, positiv, gillar ordning och reda? Vi på Malkars anser att rena och fräscha anläggningar är en av det absolut viktigaste delarna i en bra medlemsupplevelse. Känner du likadant, sök till oss redan nu!

𝐀𝐫𝐛𝐞𝐭𝐬𝐭𝐢𝐦𝐦𝐚𝐫/𝐯𝐞𝐜𝐤𝐚:

 • Tjänst 1  – Mån-fre 25 tim/vecka
 • Tjänst 2 – Varannan helg 2 tim/lör (jämn vecka)
 • Tjänst 3 – Varannan helg 2 tim/lör (ojämn vecka)

Samt inhopp vid tex sjukdom och semester.

Ansök till Maria@malkars.se

 

Gruppträningsinspiratör (Timmar)

Är Du en av våra kommande inspiratörsstjärnor på Malkars i Karlskrona?! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller bara vet att detta är något som passar dig och din positiva och peppande personlighet! Vi söker deltagare till våra kommande utbildningar i bla:

 • Dans (olika gruppträningsklasser)
 • RUN-Challenge (Coacha i löpning på löpband grupp, succépass!)
 • FIGHT-Challenge (boxpass med fysövningar, vi jobbar mot säckar)
 • BIKE-Journey (Olika cykelklasser, spinning)
 • CROSS-Challenge (funktionellt stationspass, styrka, kondition)
 • Tabata (intevallpass)
 • Tabooty m.fl. (intervall för rumpa/lår)
 • Kom in med din ansökan till support@malkars.se inför vår kommande informationsträff i Karlskrona i mars. Välkommen!
Gyminstruktör

Har du tidigare erfarenhet av att  instruera är det meriterande. För dig som ska jobba med styrkeinstruktioner krävs tidigare Lic utbildning eller motsvarande.

Vi söker dig som trivs i mötet med andra människor från ung ålder upp till senior. Du har lätt att uttrycka dig och våga ta lagom plats i ett rum. Punktlighet och en organiserad personlighet är viktigt. Arbetet kräver en del obekväma arbetstider som helger och kvällar.

Malkars Träningscenter är ett familjeföretag med 250 medarbetare på våra nio anläggningar i och runt Kalmar. Vi har högt i tak och en bra gemenskap mellan medarbetarna, där vi träffas regelbundet på anläggningsträffar och kickoff.

Du kommer arbeta tillsammans med anläggningsansvarig i de dagliga uppgifterna. Utbildning, uppföljning och utvärderingar sker tillsammans med vår träningskoordinator.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer är du välkommen att mejla oss på support@malkars.se med en kort beskrivning om dig själv.

 

ANSÖK HÄR

Intresseanmälan och frågor:  

Läs mer om nya gymmet i Karlskrona

 

MALKARS SOM ARBETSGIVARE

Malkars Träningscenter startade 1983 och består idag av ca 250 medarbetare i olika befattningar. Den största delen består av inspiratörer som har sin instruktörroll som ett komplement till sin huvudsakliga arbetsplats utanför Malkars.

Den fasta personalen består av ca 50 st som dagligen servar medlemmar och arbetar i verksamheten och har Malkars som sin huvudarbetsgivare. Receptionister, medlemsrådgivare, administratörer, städpersonal, vaktmästare med flera.

Högt i tak, flexibilitet och medverkan på bredden är något vi eftersträvar i vårt gemensamma arbete att leverera professionell friskvård till våra medlemmar.

#viärmalkars

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande