Jobba på Malkars

Just nu söker vi personal till Karlskrona!

REKRYTERINGAR

KARLSKRONA

Nu söker vi personal till Malkars Karlskrona som öppnar maj 2022. Ta chansen att bli en del av vårt härliga team! Vi söker personal inom flera områden. Läs mer nedan:

Anläggningsansvarig (Heltidstjänst)

Vi söker en anläggningsansvarig till en 100% tillsvidareanställning. Som anläggningsansvarig spelar du en viktig roll i Malkars organisation och har ett stort ansvar för att nya medlemmar kommer igång med rätt sorts träning. Du är spjutspetsen i det lokala Malkarsteamet. Du är ansiktet utåt för anläggningen och Malkars som varumärke och en ambassadör som sätter kulturen på hur man beter sig på gymmet. Som du uppträder kommer medlemmarna i sin tur uppträda mot varandra. Ett “hej och hej då” med ett leende från dig ser vi som självklart 🙂

Du har ett intresse av hälsa, friskvård och kommunikation och har en vilja och nyfikenhet av att lära dig mer om Malkars breda utbud för att kunna vägleda på ett förtroendegivande och tryggt sätt. Du är med i kundkedjan hela vägen. Från första kontakt, troligtvis via telefon eller mejl, med mötesbokning, till att hålla i rundvisning och vägledning kring Malkars utbud för den nya blivande medlemmen och till att komma till avslut med en ny inskriven medlem. Utöver detta ingår olika arbetsuppgifter på anläggningen och du får gedigen upplärning innan du tillträder för att komma in i de olika arbetsuppgifterna.

Du ska trivas i mötet med andra människor och fungera i att samarbeta i grupp. Punktlighet och att kunna hantera administrativa delar i arbetet är viktigt. Din arbetsplats är främst i Karlskrona men kan komma att innefatta övriga anläggningar i Karlskrona med omnejd.

Krav:

  • B-körkort.
  • Grundläggande kunskaper i matematik behövs, liksom att kunna prata och förstå engelska.
  • Tidigare arbete inom försäljning och friskvård är en merit men inget krav.
  • Tjänstens omfattning 100%.
  • Kollektivavtal finns.
  • Förmåner tillkommer.

Känner du dig redo att arbeta på ett expansivt friskvårdsföretag är du varmt välkommen att mejla oss ett personligt brev och ett cv. Välkommen med din ansökan!

Gruppträningsinspiratör/ Gyminstruktör (Timmar)

Har du tidigare erfarenhet av att leda grupper, instruera är det meriterande. För dig som ska jobba med styrkeinstruktioner krävs tidigare Lic utbildning eller motsvarande.

Vi söker dig som trivs i mötet med andra människor från ung ålder upp till senior. Du har lätt att uttrycka dig och våga ta lagom plats i ett rum. Punktlighet och en organiserad personlighet är viktigt. Arbetet kräver en del obekväma arbetstider som helger och kvällar.

Malkars Träningscenter är ett familjeföretag med 250 medarbetare på våra nio anläggningar i och runt Kalmar. Vi har högt i tak och en bra gemenskap mellan medarbetarna, där vi träffas regelbundet på anläggningsträffar och kickoff.

Du kommer arbeta tillsammans med anläggningsansvarig i de dagliga uppgifterna. Utbildning, uppföljning och utvärderingar sker tillsammans med vår träningskoordinator.

Känner du igen dig i vår beskrivning och vill veta mer är du välkommen att mejla oss på support@malkars.se med en kort beskrivning om dig själv.

Städpersonal (Deltidstjänst)

Är du noggrann, positiv, gillar ordning och reda? Vi på Malkars anser att rena och fräscha anläggningar är en av det absolut viktigaste delarna i en bra medlemsupplevelse. Känner du likadant, sök till oss redan nu!

ANSÖK HÄR

Intresseanmälan och frågor:  

Läs mer om nya gymmet i Karlskrona

 

MALKARS SOM ARBETSGIVARE

Malkars Träningscenter startade 1983 och består idag av ca 250 medarbetare i olika befattningar. Den största delen består av inspiratörer som har sin instruktörroll som ett komplement till sin huvudsakliga arbetsplats utanför Malkars.

Den fasta personalen består av ca 50 st som dagligen servar medlemmar och arbetar i verksamheten och har Malkars som sin huvudarbetsgivare. Receptionister, medlemsrådgivare, administratörer, städpersonal, vaktmästare med flera.

Högt i tak, flexibilitet och medverkan på bredden är något vi eftersträvar i vårt gemensamma arbete att leverera professionell friskvård till våra medlemmar.

#viärmalkars

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande