Jobba på Malkars

VÄSTERVIK – REKRYTERING

I slutet av februari 2020 slår vi upp portarna till vår nya träningsanläggning i Västervik. Nu har vi startat rekryteringen och söker flera medarbetare inom följande områden:

  • Anläggningsansvarig (körkort krav)
  • Lokalvård
  • Inspiratörer inom gruppträning
  • Instruktörer på gym (gyminstruktörsutbildning eller motsvarande krav)
  • Medlemsrådgivare (körkort krav)

Tidigare erfarenhet inom områdena är det ett plus men inget krav. Vi erbjuder interna utbildningar i samband med anställning påbörjas. Det viktigaste är din personlighet och att du gillar hälsa och träning! Läs mer om Malkars som arbetsgivare nedan.

ANSÖK HÄR 👇

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till daniel@malkars.se Senast den 2019-10-31 önskar vi ha din ansökan. OBS! Tjänsterna tillsätts löpande, ansök idag! Vi ser fram emot att höra just ifrån DIG!

MALKARS SOM ARBETSGIVARE

Malkars Träningscenter startade 1983 och består idag av ca 160 medarbetare i olika befattningar. Den största delen består av inspiratörer som har sin instruktörroll som ett komplement till sin huvudsakliga arbetsplats utanför Malkars.

Den fasta personalen består av ca 30 st som dagligen servar medlemmar och arbetar i verksamheten och har Malkars som sin huvudarbetsgivare. Receptionister, medlemsrådgivare, administratörer, städpersonal, vaktmästare med flera.

Högt i tak, flexibilitet och medverkan på bredden är något vi eftersträvar i vårt gemensamma arbete att leverera professionell friskvård till våra medlemmar.

SÖK LEDIGA TJÄNSTER

Vi på Malkars söker alltid duktiga medarbetare. Du kanske är eller tidigare jobbat som instruktör eller i annan befattning på en friskvårdsanläggning? Är du någon vi skulle kunna vara intresserade av?

Tveka inte utan kontakta oss på info@malkars.se eller 0480-492929.
Vi ser fram emot din ansökan!

#viärmalkars

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande