Junior

För dig som går i årskurs 3-6.
Varmt välkommen till Malkars! Från årskurs 3 får du börja träna hos oss tillsammans med en vuxen Malkarsmedlem. All träning och alla anläggningar ingår!

Medlemskap för juniorer

I medlemskapet JUNIOR tränar du som går i årskurs 3-6 tillsammans med en vuxen Malkarsmedlem för 259 kr/mån.

JUNIOR

459 kr 259 kr / månad

Träna tillsammans med en vuxen Malkarsmedlem.

Läs mer »

Juniormedlemskap, jag är intresserad!

Kul! Du blir inom kort kontaktad för mer info om våra medlemskap för juniorer som går i årskurs 3-6. Fyll i formuläret så hörs vi snart!
Varmt välkommen till Malkars!
Juniormedlemskap årskurs 3-6

Från årskurs 3, fram till att du slutar årskurs 6, kan du träna med vårt juniormedlemskap. Medlemskapet kostar 259 kr/mån med en bindningstid på 6 månader. En startavgift på 354 kr tillkommer. I detta medlemskap tränar du tillsammans med annan vuxen Malkarsmedlem. En instruktion på gymmet ingår och vi rekommenderar att den görs innan träningen påbörjas. Förutom att visa hur maskinerna fungerar och hur du tränar rätt så hjälper vi gärna till att ta fram ett träningsupplägg som passar dina förutsättningar och din ambitionsnivå. Efter 6 månader så fortsätter medlemskapet om du inte aktivt väljer att säga upp det. Därefter är uppsägningstiden 1 månad. .

Snabbt, enkelt och effektivt

Milon - Smart cirkelträning på bara 17,5 minuter

Läs mer!

Vår bokningsapp

Med vår bokningsapp Gym Control kan du enkelt boka pass, se öppettider eller se hur ofta du tränar.

Medlemskap årskurs 7-8 (student)

Från och med årskurs 7 så tränar du med vårt studentmedlemskap som kostar 379 kr/mån. Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Om du tidigare har haft ett juniormedlemskap, så uppdateras det automatiskt till ett studentmedlemskap (då tillkommer ingen startavgift). I detta medlemskap får du dörrbehörighet så att du själv kan ta dig in på våra anläggningar med exempelvis Parakey. Du kan nu träna själv, förutsatt att det finns annan ansvarig vuxen i lokalen (behöver inte vara medlem men ska ha fyllt 18 år). Om du tidigare har haft ett juniormedlemskap som gått över till studentmedlemskap så behöver du höra av dig till oss för att få ”dörrbehörighet”.

Medlemskap årskurs 9 (student)

Från årskurs 9 får du träna helt på egen hand. Du betalar 379 kr/mån så länge som du studerar. Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Det är viktigt att du läser igenom vilka förhållningsregler som gäller på våra anläggningar. Vi lägger stort fokus på att alla våra medlemmar ska trivas tillsammans. Tänk på att hålla rent och snyggt efter dig. Återställ maskiner och lägg tillbaka vikter på angiven plats. Vi hjälps också åt att hålla en ljudvolym som gör att alla trivs tillsammans.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden