Alla våra träningsanläggningar ingår i medlemskapet!

Stort och varierat utbud. Hög tillgänglighet och familjär stämning. Träning när den är som bäst!

Vår bokningsapp

Med vår bokningsapp Gym Control kan du enkelt boka pass, se öppettider eller se hur ofta du tränar.

19 anläggningar

Våra träningsanläggningar finns i Kalmar (Västra, City, Varvsholmen, Smedby och Lindsdal), Ljungbyholm, Nybro, Mörbylånga, Färjestaden, Borgholm, Blomstermåla, Mönsterås, Oskarshamn (Södra & Norra), Västervik (Dichmansgatan 2 & Kolonivägen 9), Karlskrona City och Bergåsa (maj-23) samt Ronneby. Välkommen att upptäcka vilken anläggning som blir din favorit, alla anläggningar ingår alltid i ditt medlemskap!

Variera din träning

Som medlem på Malkars Träningscenter öppnar sig en värld av fantastiska möjligheter och förutsättningar för dig att utforska och utvecklas i din träning. Våra medlemmar uppskattar den flexibilitet som erbjuds genom att träna på flera olika anläggningar och att få utforska nya träningsformer. Vid vissa av våra träningsanläggningar finns singelpadelbanor som är utmärkta för att förbättra koordination och kondition. Här kan du läsa mer om våra padelbanor. Dessutom erbjuder vi ett imponerande utbud av gruppträning med många olika klasser och stilar att välja mellan. Hos oss finns alltid något som passar för alla träningspreferenser och målsättningar.

Om Malkars

Vi på Malkars Träningscenter erbjuder en omfattande och mångsidig träningsupplevelse för våra medlemmar. Med moderna faciliteter och ett varierat utbud av träningsalternativ strävar vi efter att möta alla individuella träningsbehov och målsättningar. Här kan våra medlemmar utforska olika träningsformer, från traditionell styrketräning till innovativa gruppträningspass och specialiserade klasser. Anläggningarna har alltid toppmodern utrustning för både konditionsträning och styrketräning, vilket ger våra medlemmar möjlighet att skapa en effektiv och varierande träningsrutin. För den som söker en utmaning och variation erbjuder vi även singelpadelbanor och andra alternativa träningsmöjligheter. Hos oss alla är välkomna att träna och utvecklas, oavsett tidigare erfarenhet eller träningsnivå. Med professionell personal som alltid finns till hands för att ge stöd och vägledning, strävar vi på Malkars efter att inspirera och motivera våra medlemmar att uppnå sina träningsmål och leva ett hälsosamt liv.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör