Behandlingar på Malkars Träningscenter

Friskvårdsmottagning

På flera av Malkars Träningscenters anläggningar kan du boka tid för behandling hos kompetenta och erfarna friskvårdskonsulter: Malkars Kalmar Västra & Kalmar City, Karlskrona, Nybro och Västervik. Behöver du en massageterapeut för avslappning och återhämtning? Eller kanske en fasciaspecialist för att lösa upp spänningar och förbättra rörligheten? Utöver detta finns även naprapater, fysioterapeuter, rehabspecialister. Varmt välkommen att boka tid och få ytterligare information om våra tjänster och konsulter. Hos oss på Malkars strävar vi efter att främja hälsa och välbefinnande på alla nivåer!

BEHANDLINGAR KALMAR

BEHANDLINGAR KARLSKRONA

BEHANDLINGAR NYBRO

BEHANDLINGAR VÄSTERVIK

Massage

Boka en välgörande massage! Hans Mattsson, Massageterapeut på Malkars Träningscenter, har en gedigen erfarenhet av massage och utför även massagebehandlingar ute på arbetsplatser.

Läs mer om massage

Naprapat

Ont i rygg, nacke, muskler och leder? Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär.

Läs mer om naprapaterna

Psykolog

Ibland räcker tiden, kraften eller motivationen inte till. Kanske känner du att din stress påverkar dig negativt. Eller du kanske står inför en förändring i ditt liv. Du kanske upplever oro, ångst eller depression. Att anlita en psykolog på Malkars innebär att du tar hjälp innan det är för sent, innan du går in i väggen eller blir sjukskriven.

Läs mer

REHABSPECIALIST

Rehabiliteringsspecialist som rehabiliterar muskulära överbelastningsskador orsakade av muskulär dysfunktion.

Läs mer

FYSIOTERAPEUT

Anna Holm har lång erfarenhet av att arbeta med stressrelaterade besvär, smärta och psykosomatik inom primärvård, vuxenpsykiatri och barn-och ungdomspsykiatri.

Fysioterapeut

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör