BODYPUMP Virtual

Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark, förkoreograferat.

Styrka
Skivstång
45-60 min

BODYPUMP™ Virtual

Tona kroppen med härlig och utmanade skivstångsträning!

Det här är styrketräning i gruppform, med viktstång, där hela kroppen tränas igenom under ett och samma pass. När man känner igen musik och övningar från pass till pass, blir träningen extra effektiv och rolig! Vi använder skivstång och viktplattor för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och roligt sätt som ger resultat.

Olika muskelgrupper

Passet börjar med en uppvärmningslåt där vi använder lite lättare vikter på skivstången. Därefter kommer varje låt i passet fokusera på olika muskelgrupper som ben, bröst, rygg, axlar, armar och mage. På slutet av passet blir det nedvarvning med en kortare stretch. Musiken och övningarna byts en gång i kvartalet. En riktigt genomkörare!

Vad är en Virtualklass? 

Malkars erbjuder denna typ av träningklass i gruppsalen på flera anläggningar och du hittar passet i schemat bland övriga pass. Istället för en liveklass med inspiratör i salen så guidas den här klassen vid storbildsskärm. Detta möjliggör ännu fler pass varje dag för dig som medlem! Perfekt för dig som uppskattar att träna när det är lite lugnare, lite mindre folk och på fler tider när det normalt inte är pass på schemat. Virtualpasset är på engelska.

Boka plats

Det kan tyckas smidigt att hoppa in på ett virtualpass som är igång och detta får du givetvis göra. Det vi däremot är väldigt tacksamma över är om du loggar in dig på passet – statistiken betyder jättemycket för oss! Då vet vi vilka pass och tider som är populära och hur schemat framöver ska se ut. Tack för att du loggar in dig på virtualpasset! 🙏

”Ett fantastiskt pass som har allt där du som deltagare får en chans att utmana din kropp till nya höjder. Det är även ett tillfälle för ökad kunskap gällande teknik i styrketräning vilket är en stor morot för mig i min träning” / Emma Donnerstål, Bodypumpinspiratör

Introduktion till Virtual

Jackie Mills, som startat Les Mills på Nya Zeeland, berättar i denna introduktionsvideo om deras olika virtuella träningspass.

Smakprov på Virtualpasset

Här ser du ett smakprov på hur det kan se ut! Ta med kompisarna och kör ihop!

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör