Träning

Välkommen till Malkars! Här kan du uppleva träning som ger mersmak!

Vilka positiva effekter vill du uppnå? Styrka, kondition och förbränning? Hur är det med din rörlighet och smidighet? Du vet väl att  positiva effekter såsom bättre sömn, piggare och gladare humör till reducering av stress är vanligt förekommande av regelbunden träning.

Vi på Malkars tycker det är viktigt att guida våra medlemmar till rätt sorts träning. Detta betyder att chanserna ökar till att du som medlem lyckats bättre i din träningen, att det blir en hållbar och långsiktig hälsolösning i din vardag.

Genom ett stort brett utbud av träningsaktiviter hoppas vi att du kommer få en stor variation i din träningsupplevelse hos oss. har du minsta fråga eller fundering, kontakta oss direkt. Vi älskar att skapa träningstrender och lyssnar mer än gärna till dina synpunkter och förslag! Titta runt här på sidan så hoppas vi att du blir extra nyfiken och kommer ner och besöker någon av våra anläggningar inom kort. Hoppas vi ses!

 

Träning

Styrketräning

Våra anläggningar i Kalmar, Nybro, Ljungbyholm och på Öland har komplett utrustade gym med allt för dig som vill träna styrka och kondition individuellt. För dig som vill träna styrketräning kan vi erbjuda allt du kan önska både i maskinväg, funktionellt och i fria vikter.

Läs mer

Träning

Gruppträning

På Malkars hittar du ett brett utbud av gruppträning som ger mersmak!

Läs mer

Träning

Personlig träning

Det är Team Jesper du ska vända dig till när det kommer till den viktigaste investeringen, nämligen i dig själv. Våra personliga tränare kommer att förändra din livsstil och optimera din hälsa, energinivå, fysik och kroppssammansättning. Vår viktigaste uppgift är att coacha dig till just dina mål. Med vår passion och kunskap så levererar vi resultat. Våra tränare utbildar sig kontinuerligt och reser världen runt för att lära av de bästa och för att hela tiden ligga i framkant. På så sätt kan vi erbjuda den bästa och mest effektiva coachingen och träningen. Kontakta oss för att boka en konsultation så går vi igenom dina mål och förklarar mer vad vi kan göra för just dig.

Läs mer

Träna på Malkars

Våra anläggningar i Kalmar, Nybro, Ljungbyholm och på Öland har komplett utrustade gym med allt för dig som vill träna styrka och kondition individuellt.

Vi erbjuder luftiga och fräscha gymlokaler med en mängd löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner m.m. där du kan lyssna på musik och se på TV samtidigt som du tränar. För dig som vill träna styrketräning kan vi erbjuda allt du kan önska både i maskinväg och i fria vikter.

Som medlem ger vi dig möjligheten att få rådgivning och instruktioner av våra utbildade instruktörer. Viktigt i att lyckas med din träning är att få rätt hjälp från början, och uppföljning för att säkerställa att din träning utförs korrekt och med rätt förutsättningar för att lyckas med din träning. En trygg start!

Få hjälp att hitta vägen och nå dina mål! För dig som vill ha ut lite extra av din träning, boka ett möte med någon av våra personliga tränare. Oavsett utgångsläge kan en personlig tränare vara nyckeln till att du når ditt individuella mål. 

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande