Träning

Välkommen till Malkars! Här kan du uppleva träning som ger mersmak!

Vilka positiva effekter vill du uppnå? Styrka, kondition eller förbränning? Hur är det med din rörlighet och smidighet? Regelbunden träning ger positiva effekter såsom bättre sömn, piggare och gladare humör och reducering av stressymptom. Vi hjälper dig igång med träning som passar just dig!

Padel Play & Go Gruppträning Milon Fysisk aktivitet på recept Träna för livet Personlig tränare Styrketräning

Vi tycker det är viktigt att guida våra medlemmar till rätt sorts träning. Detta så att du får de bästa förutsättningarna till att lyckas med din träning.

Genom ett stort brett utbud av träningsaktiviter hoppas vi att du kommer få en stor variation i din träningsupplevelse hos oss. Har du minsta fråga eller fundering, kontakta oss direkt. Vi älskar att skapa träningstrender och lyssnar mer än gärna till dina synpunkter och förslag! Titta runt här på sidan så hoppas vi att du blir extra nyfiken och kommer ner och besöker någon av våra anläggningar inom kort. Hoppas vi ses!

Träning när den är som bäst

Styrketräning

Läs mer

Träning när den är som bäst

Pass & gruppträning

Läs mer

Personlig tränare 

Våra personliga tränare kommer hjälpa dig att förändra din livsstil och optimera din hälsa, energinivå, fysik och kroppssammansättning. Vår viktigaste uppgift är att coacha dig till just dina mål. Med vår passion och kunskap så levererar vi resultat. Kontakta oss för att boka en konsultation så går vi igenom dina mål och förklarar mer vad vi kan göra för just dig.

Personlig tränare

Läs mer

Träna på Malkars

Vi erbjuder luftiga och fräscha gymlokaler med en mängd löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner m.m. där du kan lyssna på musik och se på TV samtidigt som du tränar. För dig som vill träna styrketräning kan vi erbjuda allt du kan önska både i maskinväg och i fria vikter.

Som medlem ger vi dig möjligheten att få rådgivning och instruktioner av våra utbildade instruktörer. Viktigt i att lyckas med din träning är att få rätt hjälp från början, och uppföljning för att säkerställa att din träning utförs korrekt och med rätt förutsättningar för att lyckas med din träning. En trygg start!

Få hjälp att hitta vägen och nå dina mål! För dig som vill ha ut lite extra av din träning, boka ett möte med någon av våra personliga tränare. Oavsett utgångsläge kan en personlig tränare vara nyckeln till att du når ditt individuella mål. 

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör