BODYPUMP

Skivstångspass för hela kroppen för dig som vill tona kroppen!

Kraftfullt
Skivstång
45-60 min

BODYPUMP

Tona kroppen på en timmes härlig skivstångsträning från Les Mills!

BODYPUMP är Les Mills styrketräning i gruppform där du med hjälp av skivstång och viktplattor tränar hela kroppen under ett och samma pass. Du känner igen musik och övningar från pass till pass, vilket gör träningen extra effektiv och rolig! Vi använder både skivstång och viktplattor för att bygga upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanade och roligt sätt som ger resultat.

BODYPUMP börjar med en uppvärmningslåt där vi använder lite lättare vikter på skivstången. Därefter kommer varje låt i passet fokusera på olika muskelgrupper som ben, bröst, rygg, axlar, armar och mage. Eftersom passet bygger på många repetitioner av samma övning kommer du få tid att bekanta dig med varje övning och allt eftersom våga utmana dig ännu mer!  På slutet av passet blir det nedvarvning med en kortare stretch med andra ord en riktig genomkörare! Musiken och övningarna byts en gång i kvartalet.

BODYPUMP finns även som virtuellt pass.

 

”Ett fantastiskt pass som har allt där du som deltagare får en chans att utmana din kropp till nya höjder. Det är även ett tillfälle för ökad kunskap gällande teknik i styrketräning vilket är en stor morot för mig i min träning” / Emma Donnerstål, Bodypumpinspiratör

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör