Karlskrona

Nu öppnar vi vår 15:e och tredje största anläggning - i Karlskrona

Grattis Karlskrona!

Mitt i hjärtat av örlogstaden Karlskrona med panoramautsikt över Hoglands Park och stadens takåsar öppnar vi nu vår tredje största träningsanläggning på hela 1600kvm i modehuset Kronan.

Malkars tredje största

Som Trossös största träningsanläggning fylld till bredden med det senaste som träningsmarknaden kan erbjuda, populära koncept och det bästa från de ledande leverantörerna av gymutrustning, skapar vi en fantastisk träningspark för den mest inbitna gymbesökaren till motionären.

#viärmalkars

Följ facebookgruppen!

Gå in på facebook och följ gruppen Malkars Karlskrona för att löpande uppdateras med alla kommande nyheter, information och bilder från bygget.

Stora ytor och mysig inredning

Stora ytor varvas med mysiga utrymmen som ska få dig som medlem att känna dig övertygad att du tränar på rätt ställe. Miljön ligger i fokus när det kommer till ljussättning, inredning och stil för att sticka ut från hur gym traditionellt ser ut. Luft och kyla är ett annat område där vi satsar för att skapa den bästa luften när du tränar.

Komplett utbud

Vi kommer erbjuda ett komplett utbud med stora gymytor, funktionella ytor, fria vikter och gruppträning. Som medlem kommer du kunna träna alla dagar i veckan mellan 04.00-24.00.

Invigning

Invigningen är planerad i maj 2022, låt nedräkningen börja!

Presskontakt

Malkars i bilder…

Jobb Malkars Karlskrona

Är du vår framtida kollega? Mejla till support@malkars.se och beskriv kort vem du är, om du har någon bakgrund eller utbildningar inom träning och hälsa.
Nu ser vi fram emot att träna tillsammans med dig i Karlskrona. Ses snart!
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande