Träna med personlig tränare!

Förändra din livsstil och optimera din hälsa med hjälp av en personlig tränare! Oavsett förutsättningar och ambition så coachar vi dig mot dina mål! 💥 💪

Personlig tränare Karlskrona

Skräddarsydda träningsupplägg med kontinuerlig uppföljning och kostrådgivning på Malkars Karlskrona City och Karlskrona Bergåsa. För dig som är nybörjare, för dig som vill ta din träning till nästa nivå eller för dig som elitsatsar. Alla är välkomna  oavsett nivå! Tillsammans skapar vi ett upplägg med både träningsformer och kosthållning som tar dig mot dina mål! PT Robert Martinsson hjälper dig på Karlskrona City och Joakim Gustafsson coachar på Karlskrona Bergåsa.

PT – Karlskrona

Personlig tränare Oskarshamn 

Personlig träning med kostrådgivning på våra anläggningar Oskarshamn Södra och Oskarshamn Norra. Philip Wärmegård ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med din träning. Är du elitsatsande idrottare, pensionär eller någonstans där emellan? Oavsett vad så är din resa viktig och betydelsefull och vi ser fram emot att få möta dig och guida dig på din träningsresa!

PT – Oskarshamn

 Personlig tränare  Västervik

Philip Wärmegård ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med din träning på vår supermoderna anläggning i Västervik. Oavsett ambitionsnivå så har vi ett skräddarsytt upplägg för dig! Kontinuerlig uppföljning och kostrådgivning ingår. Hör av dig!

PT – Västervik

Personlig tränare Öland

Personlig träning, kostcoaching och konditionsträning i Färjestaden, Mörbylånga och Borgholm. Vi har klienter i alla åldrar och med alla typer av målsättningar. Alltifrån motionärer till elitsatsande triathleter. Tillsammans skapar vi ett skräddarsytt upplägg som tar dig mot dina mål! Oavsett om det handlar om att komma igång med träningen eller att göra en stor livsförändring. Vi anpassar innehållet och upplägget helt utifrån dina förutsättningar och din ambitionsnivå.

PT – Öland

Team Jesper PT Kalmar 

Vi på Jesper Personlig Tränare har mer än 15 års erfarenhet i branschen och erbjuder hälsofrämjande kost- och träningsupplägg för privatpersoner och företag i Kalmarregionen. Personlig träning (PT), kostcoaching, löpcoaching, träningsresor och Jespers hälsosamma färdigmat. Vi utgår från Malkars Västra i Kalmar och erbjuder våra PT-tjänster till alla anläggningar i och runt Kalmar.

PT – Kalmarregionen

Kontaktpersoner

Claes Hydvall

Personlig tränare Öland 070-721 66 79

Jenny Grindestam

Personlig tränare Öland 076-819 21 01

Jesper Johansson

Personlig tränare Kalmar 070-464 08 68

Joakim Gustafsson

Personlig Tränare Karlskrona Bergåsa

Philip Wärmegård

Personlig Tränare Oskarshamn & Västervik

Robert Martinsson

Personlig Tränare Karlskrona City

Vad är en PT?

PT betyder personal trainer eller personlig tränare och är en yrkestitel för de som är utbildade och licensierade inom träning, kost, anatomi och fysiologi. En PT erbjuder professionell handledning och skräddarsydda träningsupplägg utifrån klientens förutsättningar och ambitioner.

Varför ska du träna med PT?

 • Professionellt träningsprogram: Helt utifrån dina personliga mål, behov och förmågor.
 • Korrekt teknik: Vi ser till att du använder rätt teknik för att förhindra skador och öka träningseffekten.
 • Motivation: Professionell stöttning, uppmuntran och uppföljning ökar motivationen under hela processen.
 • Varierad träning: Vi hjälper dig att hålla träningen intressant och utmanande genom att regelbundet ändra träningsprogrammet och introducera nya övningar och tekniker.
 • Ökad kunskap: Vi har en fördjupad kunskap inom träning, kost och hälsa, och kan hjälpa dig att förstå de bakomliggande principerna för en hälsosam livsstil.
 • Skräddarsydd feedback: Regelbunden feedback hjälper dig att hitta strategier och drivkraft för att nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Hur kan jag nå mina mål med hjälp av en PT?

 1. Definiera målen: Vi börjar att alltid resan med att diskutera igenom vad du önskar att uppnå, till exempel viktnedgång, ökad styrka eller förbättrad kondition. Vi har även elitsatsande klienter.
 2. Samarbeta: Det är i samarbetet med din PT som den bästa progressionen uppstår. Vi hjälper dig att hitta en lagom träningsgrad och rätt balans mellan träning, kost och vila.
 3. Var realistisk: Det kan ta tid att nå målen – med realistiska mål så ökar sannolikheten att du når dem.
 4. Följ programmet: Följ träningsprogrammet som skapats tillsammans med din PT och försök att vara konsekvent med träningen.
 5. Anpassa programmet: Om det behövs så reviderar vi programmet och upplägget under resans gång för att säkerställa att vi arbetar mot uppsatta mål.
 6. Följ råd om kost och livsstil: För att förstärka träningseffekten så är kost och livsstil en viktig faktor. Följ alltid våra råd och upplägg för att lyckas med din träning.
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
 • Hidden
 • Välj anläggning/ort ärendet berör