Barn- & lekrum

Lek & mys

I våra barn- & lekrum kan barnen leka, kolla på TV eller mys medan du tränar. Du som förälder ansvarar för ditt barn under hela vistelsen samt att det blir undanplockat och iordningställt efter besöket. Öppettiderna för våra barn- & lekrum är samma som för själva träningsanläggningen. Det finns alltifrån leksaker och spel till målarböcker och pysselsaker. Utbudet varierar mellan de olika anläggningarna.

Inga barn på gymmet

Barn får inte under några omständigheter vistas på gymmet eller i gruppträningssalar på grund av den höga olycksrisken. Barn är såklart välkomna under våra mamma/pappa-barn-pass och vid andra kurser för barn. Tusen tack för att du hjälper oss att hålla rent och snyggt på vår träningsanläggningar. Barn kan börja träna från årskurs 3 och tränar då tillsammans med annan vuxen Malkarsmedlem. Läs mer om juniormedlemskap här.

Bebis på gymmet

Bebisar är varmt välkomna på gymmet eller i salar där det inte pågår någon gruppträning. Av säkerhetsskäl behöver de sitta i en barnstol, vagninsats eller babysitter och får aldrig lämnas utan tillsyn. Tänk på var du placerar ditt barn då andra medlemmar kanske inte har samma uppsikt som du. Du ansvarar fullt ut för ditt barns säkerhet.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör