MALKARS JUNIOR

Vi erbjuder träning från årskurs 3 tillsammans med målsman.

Juniorträning åk 3-6

Vad roligt att ditt barn är intresserat av träning hos oss! Fysisk träning är viktigt och tyvärr blir vi mer och mer stillasittande även i unga år. Därför att det viktigt att uppmuntra till träning och för många är gymmet en perfekt lösning. När man går på mellanstadiet (åk.3-6) har man möjlighet att teckna ett juniorkort. Det innebär att man får träna hos oss tillsammans med en vuxen som också är medlem. Både gymträning och gruppass ingår liksom alla våra anläggningar. Men som junior har man alltså inte tillgång till ytterdörren på anläggningarna utan måste ha med sig någon annan vuxen medlem att träna tillsammans med.

Priser för junior åk 3-6

Bindningstiden ligger på 6 månader med en kostnad på 259kr/mån och en startavgift på 354kr (ord 708kr). En instruktion på gymmet ingår och den vill vi gärna boka in direkt när vi träffas så att ditt barn känner sig trygg på gymmet och tränar med bra teknik. Om du väljer att lägga medlemskapet på autogiro så fortsätter medlemskapet att rulla på även efter bindningstiden och så länge som man önskar vara kvar som medlem. Uppsägningstiden ligger på en månad. Om man vill ta del av eventuella kampanjer som kommer ut så går det bra förutsatt att vi ändrar bindningstiden till 12 månader.

Högstadiet åk 7-8 Studentpriser

När man börjar högstadiet uppdateras medlemskapet automatiskt till ett studentkort. Ni har förmånen att få behålla det studentpris som gäller när ni tecknar medlemskapet. I dagsläget innebär det en kostnad på 399kr/mån. Ni måste själva säga till oss för att ändra dörrbehörigheten så att ditt barn kommer in i ytterdörrarna då. Under årskurs 7 och 8 får man mer frihet och behöver inte längre träna tillsammans med en vuxen. Däremot ska det finnas en vuxen i lokalen som tar ansvar för barnet när man är här. Denna personen måste vara över 18 år men behöver inte vara medlem själv.

Egen träning från åk9  Studentpriser

Från årskurs 9 får man träna helt på egen hand men måste givetvis visa respekt för andra medlemmar och följa de regler som vi har kring träning hos oss. Bläddra gärna igenom den broschyr som ni fick med er när ni tecknade medlemskapet. Där ser ni vilka förmåner och regler som vi har på Malkars Träningscenter.

Boka tid mer info

Hör av er till oss så hittar vi en tid för att träffas och prata mer om medlemskap och träning som passar ditt barn! Läs mer om Malkars trygga start längre ner! 👇

Junior autogiro 6mån

499 kr 259 kr / månad

Välkommen att träna som junior årskurs 3-6 ihop med målsman!

  • Personlig instruktion med eget program på gymmet!
  • Startavgift 59kr/mån i 6 mån tillkommer (engångsavgift)
Bli medlem

Juniormedlemskap, jag är intresserad!

Kul! Du blir inom kort kontaktad för mer info om våra medlemskap för juniorer som går i årskurs 3-6. Fyll i formuläret så hörs vi snart!

MORGONPIGG JUNIOR

Detta är Isak Grindestam som går i åk 5. Varje fredagsmorgon är han på Malkars Färjestaden och tränar med sin mamma Jenny. Denna bilden togs på morgonen kl sju, då var han färdig med sin träning och redo för en ny skoldag. 👏🏻 Han tränar innebandy, fotboll och gymmar.  Äpplet faller inte långt från päronträdet😜säger jag….. Isak är son till Jenny Grindestam 🚴‍♂️som varit instruktör på Malkars i många år. Bra jobbat Isak, alltid lika roligt att träffa dig. //Annica

En trygg start

Malkars erbjuder en  trygg start med en träningsvägledare som tar hand om dig när du tecknar medlemskap vid bokade möten. Boka  en tid i förväg 0480-49 29 29. Drop In i mån av tid.

  • Steg 1 – Kostnadsfritt rådgivningsmöte med träningsvägledning, ca 45 min. Tillsammans diskuterar vi dina behov och mål med träningen, vi presenterar vårt utbud och ger träningsrekommendationer. Sedan vi tittar runt i lokalerna så du känner dig trygg med omgivningen och går igenom medlemskapsupplägget.
  • Steg 2 – Personlig gyminstruktion där vi anpassar träningsprogrammet efter dina behov och förutsättningar. Att kombinera aktiviteter brukar ge bra resultat.
  • Steg 3 – Nu är du igång med din träning! Din träningsvägledare finns till hands för frågor och stöd och blir din kontaktperson som du kan vända dig till genom din tid som medlem på Malkars Träningscenter.

Vi ser fram emot att få inspirera dig!

Ordinarie autogiro 12mån

509 kr 449 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Senior autogiro 12mån

509 kr 379 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Student autogiro 12mån

409 kr 379 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Junior autogiro 6mån

499 kr 259 kr / månad

Välkommen att träna som junior årskurs 3-6 ihop med målsman!

Läs mer »

Dagtid autogiro 12mån

509 kr 349 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Kvällstid autogiro 12mån

509 kr 349 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Sjömanskort

Är du iväg längre perioder?

Läs mer »

Senior Dag autogiro 12mån

379 kr 299 kr / månad

SOMMAREN PÅ KÖPET‼️🔥

Läs mer »

Företag

För ett friskare företag!

Läs mer »

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande