MALKARS JUNIOR

I medlemskapet JUNIOR tränar du som går i årskurs 3-6 tillsammans med en vuxen Malkarsmedlem. Personlig gyminstruktion och eget träningsprogram ingår! ♥

JUNIOR

459 kr 259 kr / månad

Träna tillsammans med en vuxen Malkarsmedlem.

  • Från årskurs 3-6.
  • Personlig gyminstruktion och genomgång av träningsanläggning.
  • Eget träningsupplägg utifrån dina förutsättning och din ambitionsnivå.
  • Du tränar alltid tillsammans med annan vuxen Malkarsmedlem.
  • Autogiro och 6 månaders bindningstid.
  • En startavgift på 354 kr tillkommer.
Bli medlem

Juniormedlemskap, jag är intresserad!

Kul! Du blir inom kort kontaktad för mer info om våra medlemskap för juniorer som går i årskurs 3-6. Fyll i formuläret så hörs vi snart!
JUNIORMEDLEMSKAP ÅRSKURS 3-6

Från årskurs 3, fram till att du slutar årskurs 6, kan du träna med vårt juniormedlemskap. Medlemskapet kostar 259 kr/mån med en bindningstid på 6 månader. En startavgift på 354 kr tillkommer. I detta medlemskap tränar du tillsammans med annan vuxen Malkarsmedlem. En instruktion på gymmet ingår och vi rekommenderar att den görs innan träningen påbörjas. Förutom att visa hur maskinerna fungerar och hur du tränar rätt så hjälper vi gärna till att ta fram ett träningsupplägg som passar dina förutsättningar och din ambitionsnivå. Efter 6 månader så fortsätter medlemskapet om du inte aktivt väljer att säga upp det. Därefter är uppsägningstiden 1 månad. Om du vill ta del av eventuella kampanjer och erbjudande så går det förutsatt att vi ändrar bindningstiden till 12 månader.

MEDLEMSKAP ÅRSKURS 7-8 (STUDENT)

Från och med årskurs 7 så tränar du med vårt studentmedlemskap som kostar 379 kr/mån. Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Om du tidigare har haft ett juniormedlemskap, så uppdateras det automatiskt till ett studentmedlemskap (då tillkommer ingen startavgift). I detta medlemskap får du dörrbehörighet så att du själv kan ta dig in på våra anläggningar med exempelvis Parakey. Du kan nu träna själv, förutsatt att det finns annan ansvarig vuxen i lokalen (behöver inte vara medlem men ska ha fyllt 18 år). Om du tidigare har haft ett juniormedlemskap som gått över till studentmedlemskap så behöver du höra av dig till oss för att få ”dörrbehörighet”.

MEDLEMSKAP ÅRSKURS 9 (STUDENT)

Från årskurs 9 får du träna helt på egen hand. Du betalar 379 kr/mån fram till att du fyller 18 år. Därefter tränar du som vuxen (449 kr/mån). Bindningstiden är 12 månader. En startavgift på 708 kr tillkommer. Det är viktigt att du läser igenom vilka förhållningsregler som gäller på våra anläggningar. Vi lägger stort fokus på att alla våra medlemmar ska trivas tillsammans. Tänk på att hålla rent och snyggt efter dig. Återställ maskiner och lägg tillbaka vikter på angiven plats. Vi hjälps också åt att hålla en ljudvolym som gör att alla trivs tillsammans. Träning när den är som bäst – helt enkelt!

MORGONPIGG JUNIOR

Detta är Isak Grindestam som går i åk 5. Varje fredagsmorgon är han på Malkars Färjestaden och tränar med sin mamma Jenny. Denna bilden togs på morgonen kl sju, då var han färdig med sin träning och redo för en ny skoldag. 👏🏻 Han tränar innebandy, fotboll och gymmar.  Äpplet faller inte långt från päronträdet😜säger jag….. Isak är son till Jenny Grindestam 🚴‍♂️som varit instruktör på Malkars i många år. Bra jobbat Isak, alltid lika roligt att träffa dig. //Annica

En trygg start

Malkars erbjuder en  trygg start med en träningsvägledare som tar hand om dig när du tecknar medlemskap vid bokade möten.

  • Steg 1 – Kostnadsfritt rådgivningsmöte med träningsvägledning, ca 45 min. Tillsammans diskuterar vi dina behov och mål med träningen, vi presenterar vårt utbud och ger träningsrekommendationer. Sedan vi tittar runt i lokalerna så du känner dig trygg med omgivningen och går igenom medlemskapsupplägget.
  • Steg 2 – Personlig gyminstruktion där vi anpassar träningsprogrammet efter dina behov och förutsättningar. Att kombinera aktiviteter brukar ge bra resultat.
  • Steg 3 – Nu är du igång med din träning! Din träningsvägledare finns till hands för frågor och stöd och blir din kontaktperson som du kan vända dig till genom din tid som medlem på Malkars Träningscenter.

Vi ser fram emot att få inspirera dig!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden