Personlig träning

Det är Team Jesper du ska vända dig till när det kommer till den viktigaste investeringen, nämligen i dig själv. Våra personliga tränare kommer att förändra din livsstil och optimera din hälsa, energinivå, fysik och kroppssammansättning. Vår viktigaste uppgift är att coacha dig till just dina mål. Med vår passion och kunskap så levererar vi resultat. Våra tränare utbildar sig kontinuerligt och reser världen runt för att lära av de bästa och för att hela tiden ligga i framkant. På så sätt kan vi erbjuda den bästa och mest effektiva coachingen och träningen. Kontakta oss för att boka en konsultation så går vi igenom dina mål och förklarar mer vad vi kan göra för just dig.

Skräddarsy träningen med egen PT

Med en sund kosthållning och regelbunden träning som är varierad erhålls en friskare kropp fylld med energi och livsglädje. Med personlig träning utgår jag från den enskilda individens förutsättningar och livssituation. Oavsett om målsättningen är att bli smärtfri, förbereda sig för golfsäsongen eller komma i sitt livs form har ingen betydelse. Mitt åtagande är att ta klienten till sitt mål. Syftet är att efter klientens behov och förutsättningar skräddarsy kost och träningsprogram för att skapa en optimal, varaktig och livslång förändring. Meningen är att klienten med min hjälp ska finna en väg som passar just honom/henne.

Skapa motivation genom förståelse

Träningen är baserad på anatomiska, biomekaniska och fysiologiska grunder för att ge klienten en säker, korrekt och kvalitativ träning. Mitt mål är att öka individens förståelse för vad som påverkar vår hälsa, oavsett om det gäller den mentala eller fysiska. En ökad förståelse och kunskap inom detta område skapar motivation till förändring.

Investera i dig själv och ta del av mina erfarenheter och kunskaper som tillsammans med din vilja får dig att förbättra hälsan för framtidens utmaningar!

Med vänliga hälsningar Jesper Johansson med team

Välkommen att kontakta oss! info@jesperpt.se

Läs mer här