Malkars PT Karlskrona

Vi erbjuder även personlig träning där kostrådgivning ingår – förändra din livsstil och optimera din hälsa! Oavsett förutsättningar och ambition så coachar vi dig mot dina mål! 🌟 

Nyhet – Weight Trainer

Succékonceptet Weight Trainer, ett livsstilsprogram med fokus på viktminskning under 12 veckor, har premiär i jan-24 på Malkars Karlskrona City! Endast tolv platser – blir du en av dem?  Läs mer och ansök här!

Malkars PT-team

Malkars egna PT-team på Karlskrona City/Bergåsa med Robert Martinsson i spetsen ser fram emot att träffa dig! Träningsupplägg och kostupplägg i samma paket – för alla målgrupper. För dig som är nybörjare, för dig som vill ta din träning till nästa nivå och för dig som elitsatsar. Alla våra PT-paket inleds alltid med en konsultation där vi diskuterar målsättningar och tillvägagångssätt.

Kostupplägg ingår

Kosten är avgörande för din återhämtning och för din muskeltillväxt. Tillsammans med sömn så är kosten det som lägger grunden till att du ska lyckas med din träning. Oavsett ambitionsnivå! Det är också viktigt att se till att du inte har en för hög stressnivå och att kroppen får ordentligt med återhämtning. Tillsammans skapar vi ett upplägg med både träningsformer och kosthållning som tar dig mot dina mål! Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte för att diskutera dina målsättningar.

Snart drar vi igång nya PT-small groups. Ta tillfället i akt och boka in dig idag, begränsat antal platser!

Anmäl ditt intresse redan idag: Robert.pt@malkars.se

PT SMALL GROUP

  • NÄSTA START VT24 – mer info kommer!
  • Malkars Karlskrona
  • Betalning: kan läggas upp på autogiro, faktura eller swish
  • Totalt 6 träningspass med personlig tränare
  • Begränsat antal platser! Anmäl ditt intresse till: Robert.pt@malkars.se
  • Växla upp träningen! Det här blir ett perfekt att träna i mindre grupp med vår erfarna personliga tränare Robert Martinsson. Under 6 veckor ser han till att du lär dig mer om träning och teknik, skapar trygghet och motivation så att du verkligen kommer igång med din träning och får resultat – på riktigt! Då blir träningen roligare och ger mer. Missa inte detta tillfälle!

Anmäl ditt intresse redan idag: Robert.pt@malkars.se

Jag är intresserad av PT-SMALL GROUP / PT-träning!

Ja tack, kontakta mig gärna för mer info om personlig träning och PT-small groups på Malkars anläggningar i Karlskrona!

  • Välj ett av nedan alternativ

Välj mellan olika PT-paket

Vi erbjuder flera paketlösningar där både kost- och träningsupplägg ingår. Hur många pass i veckan vill du träna? De flesta kombinerar de PT-ledda passen med att köra egna träningspass som är planerade av PT:n. Andra tränar bara PT-ledda träningspass under ett antal veckor för att komma igång. Hur vill du göra? Hör av dig med dina önskemål och frågor!

Betalsätt

Personlig träning med Malkars egna PT-team går att betala både swish eller med faktura och du kan även dela upp betalning smidigt via autogiro.

Vad är en PT?

PT betyder personal trainer eller personlig tränare och är en yrkestitel för de som är utbildade och licensierade inom träning, kost, anatomi och fysiologi. En PT erbjuder professionell handledning och skräddarsydda träningsupplägg utifrån klientens förutsättningar och ambitioner. Med en inspirerande PT får du hjälp med att nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition. Vi skräddarsyr ett program och upplägg med träning och kost – helt utifrån dina förutsättningar. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som tar din träning till nästa nivå!

Robert Martinsson

Personlig Tränare Karlskrona
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör