Malkars personliga tränare 🔥💪

NYHET! PT -small group startar ons 29/3 i Karlskrona! Vi erbjuder även personlig träning där kostrådgivning ingår – förändra din livsstil och optimera din hälsa! Oavsett förutsättningar och ambition så coachar vi dig mot dina mål! 🌟

Malkars eget PT-team

Nu har vi startat upp vårt egna PT-team på Malkars Karlskrona City med Robert Martinsson i spetsen. Träningsupplägg och kostupplägg i samma paket – för alla målgrupper. För dig som är nybörjare, för dig som vill ta din träning till nästa nivå och för dig som elitsatsar. Alla våra PT-paket inleds alltid med en konsultation där vi diskuterar målsättningar och tillvägagångssätt. 🏋🏻‍♀️🙌

Kostupplägg ingår

Kosten är avgörande för din återhämtning och för din muskeltillväxt. Tillsammans med sömn så är kosten det som lägger grunden till att du ska lyckas med din träning. Oavsett ambitionsnivå! Det är också viktigt att se till att du inte har en för hög stressnivå och att kroppen får ordentligt med återhämtning. Tillsammans skapar vi ett upplägg med både träningsformer och kosthållning som tar dig mot dina mål! Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte för att diskutera dina målsättningar. 💥

PT-small group start 29/3 – 2 platser kvar! Läs mer nedan!

Nu drar vi äntligen igång två grupper PT-small groups. Den ena gruppen vänder sig till dig som är nybörjare eller behöver en nystart i din träning. Den andra vänder sig till dig som tränat regelbundet ett tag, kanske funderat över hur det skulle vara att träna med en personlig tränare eller som vill få ny motivation och hjälp vidare i din träning. Ta tillfället i akt och boka in dig idag, begränsat antal platser!

Anmäl ditt intresse redan idag: Robert.pt@malkars.se

PT SMALL GROUP – KOM IGÅNG/NYBÖRJARE

  • ENDAST 2 PKATSER KVAR
  • Start ons 29/3 kl. 18:15-19:15 
  • Malkars Karlskrona
  • Kostnad: Premiärpris 1200kr (kan läggas upp på autogiro 400kr/mån i 3 mån, faktura eller swish)
  • Totalt 6 träningspass med personlig tränare
  • Begränsat antal platser! Det blir snabbt fullt! Anmäl ditt intresse idag: Robert.pt@malkars.se
  • För vem? Den här gruppen passar dig som är ny på det här med träning, precis kommit igång eller som tränar sporadiskt och aldrig kommer in i rutinerna ordentligt. Det här blir ett perfekt att träna i mindre grupp med  vår otroligt duktiga personliga tränare Robert Martinsson. Under 6 onsdagar ser han till att du får kommer igång och lär dig mer om träning och teknik, skapar trygghet och motivation så att du verkligen  kommer igång med din träning – på riktigt! Då blir träningen roligare och ger mer. Missa inte detta tillfälle!

Anmäl ditt intresse redan idag: Robert.pt@malkars.se

PT Malkars

Robert Martinsson

Personlig Tränare Karlskrona

Välj mellan olika PT-paket

Vi erbjuder flera paketlösningar där både kost- och träningsupplägg ingår. Hur många pass i veckan vill du träna? De flesta kombinerar de PT-ledda passen med att köra egna träningspass som är planerade av PT:n. Andra tränar bara PT-ledda träningspass under ett antal veckor för att komma igång. Hur vill du göra? Hör av dig med dina önskemål och frågor!

Betalsätt

Personlig träning med Malkars egna PT-team går att betala både swish eller med faktura och du kan även dela upp betalning smidigt via autogiro.

Vill du att vi kontaktar dig?

Jag är intresserad PT/ PT-small groups och vill veta mer!

Vad är en PT?

PT betyder personal trainer eller personlig tränare och är en yrkestitel för de som är utbildade och licensierade inom träning, kost, anatomi och fysiologi. En PT erbjuder professionell handledning och skräddarsydda träningsupplägg utifrån klientens förutsättningar och ambitioner. Med en inspirerande PT får du hjälp med att nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition. Vi skräddarsyr ett program och upplägg med träning och kost – helt utifrån dina förutsättningar. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som tar din träning till nästa nivå!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden