Malkars PT Karlskrona

Vi erbjuder personlig träning där kostrådgivning ingår – förändra din livsstil och optimera din hälsa! Oavsett förutsättningar och ambition så coachar vi dig mot dina mål!

Malkars PT-team Karlskrona

Malkars personliga tränare i Karlskrona, Robert Martinsson och Joakim Gustafson, ser fram emot att träffa dig! Tränings- och kostupplägg i samma paket – för alla målgrupper. För dig som är nybörjare, för dig som vill ta din träning till nästa nivå och för dig som elitsatsar. Alla våra PT-paket inleds alltid med en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar målsättningar och tillvägagångssätt.

 

bannerbild på PT-teamet i Karlskrona

Kostupplägg ingår

Kosten är avgörande för din återhämtning och för din muskeltillväxt. Tillsammans med sömn så är kosten det som lägger grunden till att du ska lyckas med din träning. Oavsett ambitionsnivå! Det är också viktigt att se till att du inte har en för hög stressnivå och att kroppen får ordentligt med återhämtning. Tillsammans skapar vi ett upplägg med både träningsformer och kosthållning som tar dig mot dina mål! Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte för att diskutera dina målsättningar.

Jag är intresserad av PT-träning!

Ja tack, kontakta mig gärna för mer info om personlig träning (PT) och PT-small groups på Malkars anläggningar i Karlskrona!

  • Välj ett av nedan alternativ

Välj mellan olika PT-paket

Vi erbjuder flera paketlösningar där både kost- och träningsupplägg ingår. Hur många pass i veckan vill du träna? De flesta kombinerar de PT-ledda passen med att köra egna träningspass som är planerade av PT:n. Andra tränar bara PT-ledda träningspass under ett antal veckor för att komma igång. Hur vill du göra? Hör av dig med dina önskemål och frågor!

Betalsätt

Personlig träning med Malkars PT-team går att betala på faktura eller via autogiro.

Vad är en PT?

PT betyder personal trainer eller personlig tränare och är en yrkestitel för de som är utbildade och licensierade inom träning, kost, anatomi och fysiologi. En PT erbjuder professionell handledning och skräddarsydda träningsupplägg utifrån klientens förutsättningar och ambitioner. Med en inspirerande PT får du hjälp med att nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition. Vi skräddarsyr ett program och upplägg med träning och kost – helt utifrån dina förutsättningar. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som tar din träning till nästa nivå!

Joakim Gustafsson

Personlig Tränare Karlskrona Bergåsa

Robert Martinsson

Personlig Tränare Karlskrona City

PT SMALL GROUP KARLSKRONA

  • Malkars Karlskrona City eller Bergåsa
  • Betalning: kan läggas upp på autogiro eller faktura
  • Totalt 6 träningspass med personlig tränare
  • Anmäl ditt intresse till:
  • Växla upp träningen! Det här blir ett perfekt att träna i mindre grupp med vår erfarna personliga tränare. Under 6 veckor ser han till att du lär dig mer om träning och teknik, skapar trygghet och motivation så att du verkligen kommer igång med din träning och får resultat – på riktigt! Då blir träningen roligare och ger mer. Missa inte detta tillfälle!

ATHLETICO

Läs mer om personlig tränare Joakim Gustafssons övriga tjänster i sitt eget företag som verkar i lokalerna på Malkars Bergåsa. Han erbjuder rehab-och fasciabahandling, fysträning för elitsatsanade klienter och athleter.
Läs mer här!

BILDGALLERI ATHLETICO

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör