Massage Kalmar och Västervik

Välkommen på välgörande massagebehandlingar på Malkars.

Vi erbjuder behandlingar både på vår huvudanläggning i Kalmar, Malkars Västra och i Västervik. Du behöver inte vara medlem för att boka tid, men är du medlem, eller student, erhåller du rabatt! Klicka på knapparna för att komma till Kalmar eller Västervik. Välkommen!

 

Massage Kalmar Massage Västervik

Massage spelar en avgörande roll både för prestation och återhämtning inom träningssammanhang, samtidigt som den främjar övergripande välmående. Genom att lösa upp spänningar och förbättra cirkulationen kan massage hjälpa till att minska muskelstelhet och öka rörligheten, vilket är avgörande för att förbättra prestanda och minska risken för skador under träning. Dessutom främjar massage även återhämtningen genom att minska muskelsmärta och påskynda elimineringen av mjölksyra och andra slaggprodukter som bildas under träning.

Utöver sina fysiologiska fördelar har massage också positiva effekter på det mentala välbefinnandet. Genom att minska stress och ångest kan massage bidra till att främja avslappning och förbättra sömnen, vilket är avgörande för att återhämta sig och återställa kroppens balans efter intensiv träning. Dessutom ökar frigörandet av endorfiner och dopamin under massage känslan av välbefinnande och lycka.

I en större kontext kan regelbunden massage vara en viktig del av en holistisk vårdplan för att främja både fysisk och mental hälsa. Genom att integrera massage i sin träningsrutin kan individer förbättra sin träningsprestation, minska risken för skador och främja snabbare återhämtning. Dessutom kan massage också vara ett kraftfullt verktyg för att hantera stress och främja övergripande välbefinnande, vilket är avgörande för att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör