Psykolog Kalmar

Maria Ingelsson Sgroi, Legitimerad Psykolog Kalmar med KBT-terapi. Mottagning finns på Malkars Kalmar Västra, Torsåsgatan 1, Kalmar.

Boka en konsultation

Tel 070-515 70 12
Epost maria.i.s@malkars.se

Varför anlita en psykolog?

Att känna sig överväldigad av krav och stress är en vanlig upplevelse i dagens samhälle. Det är viktigt att erkänna när vi behöver stöd och hjälp för att hantera dessa utmaningar. Att söka professionell hjälp från en psykolog kan vara ett avgörande steg mot att ta hand om sin mentala hälsa och välbefinnande. Genom att arbeta med en psykolog får du möjlighet att utforska och förstå dina känslor och tankar på ett tryggt och stödjande sätt. Din psykolog kan fungera som en värdefull resurs och bollplank när du navigerar genom livets utmaningar och förändringar.

Genom att erbjuda dig aktivt stöd och vägledning, hjälper din psykolog dig att utveckla verktyg och strategier för att hantera stress, ångest eller depression. Genom att arbeta tillsammans kan ni skapa en plan för positiv förändring och ökad motivation, vilket kan hjälpa dig att återfå kontrollen över ditt liv och må bättre på ett hållbart sätt. Att söka hjälp från en psykolog är ett tecken på styrka och mod, och det kan vara det första steget mot att skapa en mer balanserad och meningsfull tillvaro.

Kropp och själ hör ihop

Precis som vi söker hjälp från tränare för vår fysiska hälsa, är det viktigt att erkänna behovet av stöd för vår mentala och emotionella välbefinnande. Att ha en psykolog som en del av din supportteam kan vara avgörande för att skapa en balanserad och hälsosam livsstil. Boka en konsultation idag för att ta det första steget mot att investera i din mentala hälsa och välbefinnande. Genom att arbeta tillsammans med din psykolog får du verktyg för att hantera livets utmaningar och uppnå en känsla av välbefinnande. Boka din konsultation idag och ta det första steget mot en positiv förändring.

TILLBAKA
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör