Kroppsmätning Inbody 570

Kroppsmätning Inbody 570

Vår tjänst för kroppsmätning är enkel och pålitlig, och den ger dig möjlighet att få en detaljerad bild av din kroppssammansättning med bara några få steg. Genom att använda marknadens mest exakta multifrekventa bioimpedansmätare, Inbody 570, kan du få en noggrann analys på mindre än en minut utan krav på empirisk data. Denna metod har blivit väl godkänd inom elitidrott och forskning för sin tillförlitlighet och används av gym, dietister och rehabiliteringsexperter världen över.

Genom analysen får du inte bara en översikt av din totala kroppssammansättning, inklusive muskler, fett och vätska, utan också möjligheten att följa din utveckling över tid. Oavsett om dina träningsmål handlar om att öka muskelmassa, minska kroppsfett eller förbättra din allmänna hälsa, ger den här tekniken dig en klar och objektiv bild av dina framsteg och hjälper dig att anpassa din träning och kost för att nå dina önskade resultat.

Mätningarna är öppna för både medlemmar och kunder utifrån. Kontakta oss för att få veta mer. Tel: 0480-49 29 29 info@malkars.se
Malkars Kalmar Västra, Torsåsgatan 1, Kalmar

Priser

Pris per mätning 399kr

6-klippkort 1490kr

Till mätningarna ingår inga kostupplägg utan vi hänvisar istället vidare till våra duktiga personliga tränare, kostrådgivare och viktcoach. Kanske du redan har koll på kosthållningen och bara behöver ett instrument för att få en säker kroppsanalys.

TILLBAKA
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör