Kroppsmätning Inbody 570

Kroppsmätning Inbody 570

Nu erbjuder vi en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning. Det enda du behöver göra är att ta av dig strumporna. Kroppsmätningen sker med marknadens mest exakta multifrekventa bioimpedansmätare. Inbody 570 används av gym, dietister och vid rehabilitering. Inbody använder inte någon empirisk data för resultat, därför har elitidrott och forskning kunnat godkänna den i sin verksamhet. Analysen ger ett resultat för total kroppssammansättning på under 1 minut.

Detta ger dig en mycket bra bild över din mängd muskler, fett, vätska m.m. Du får en klar bild över kroppssammansättningen och kan följa utvecklingen oavsett dina mål i träningen.

Mätningarna är öppna för både medlemmar och kunder utifrån. Kontakta oss för att få veta mer. Tel: 0480-49 29 29 info@malkars.se

Priser

Pris per mätning 399kr

6-klippkort 1490kr

Till mätningarna ingår inga kostupplägg utan vi hänvisar istället vidare till våra duktiga personliga tränare, kostrådgivare och viktcoach. Kanske du redan har koll på kosthållningen och bara behöver ett instrument för att få en säker kroppsanalys.

TILLBAKA
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör