Naprapaterna

Söker du efter naprapat Kalmar? Ont i rygg, nacke, muskler och leder? Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär. Vi jobbar både mot privatpersoner och företag. I Kalmar erbjuder vi även stötvågsbehandling för besvär i muskel och senvävnad. Välkommen till naprapaterna på Malkars Träningscenter!

 

Boka naprapattid

PRISER NAPRAPATBEHANDLING

  • Ordinarie pris 680kr
  • Medlem Malkars 630kr
  • Heltidsstuderande 580kr
  • Friskvårdsbehandling/massage 875kr

BOKNINGSVILKOR

Du behöver avboka senast 1 dygn innan. Uteblivet besök, sen ankomst eller sen avbokning debiteras.

FRÅGOR

Vill du ringa oss så hjälper receptionen dig på tel: 0480-49 29 29. Du hittar oss på Malkars Västra – Torsåsgatan 1 i Kalmar och Malkars Nybro, Norravägen 2, Nybro. Har du frågor så kanske du hittar svaren längre ner på sidan, annars får du gärna kontakta oss på: naprapaterna@malkars.se

Kontakta naprapaterna

Fredrik Berggren (Västra, Nybro)

Naprapat 0706-64 62 97

Maria Alfredsson (Västra, Nybro)

Naprapat 070-8204109

FRISKA FÖRETAG – NAPRAPAT KALMAR

Att investera i hälsa på företaget ger utdelning både på kort och lång sikt. Genom att sätta in effektiva åtgärder vid akuta behov kan man hålla nere sjukskrivningarna och få tillbaka den anställde fortare i arbete. Ett förebyggande och behandlande hälsoarbete ger i sin tur de bästa förutsättningarna för att hålla medarbetarna välmående på lång sikt. Vi är din naprapat Kalmar eller Nybro.

Kontakta oss så pratar vi gärna mer om vad vi kan tillföra ert företag. Du når oss på naprapaterna@malkars.se eller via receptionen på tel vx: 0480-49 29 29.

 

EXEMPEL PÅ BESVÄR

Ryggskott, Nackspärr, Knäskador, Axelsmärtor, Hälsenebesvär och andra problem från muskler och leder.

Vi naprapater är specialister på att undersöka, behandla och förebygga smärttillstånd som dessa. Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär.

STÖTVÅGSBEHANDLING

Vi jobbar med radiell stötvågsbehandling för besvär i muskel & senvävnad. Denna teknik är ytterst användbar vid normalt svårbehandlade åkommor, såsom hälsenebesvär, plantarfascian under foten, knäbesvär där orsaken kommer från muskulaturens infästen, tennisarmbåge, vissa axeldiagnoser m.m.

Tekniken med stötvågsbehandling är väl beforskad och har visat goda resultat på normalt 4-6 behandlingar för de flesta av de besvär som man använder den till. Behandlingen verkar genom att skapa en tryckvåg, som i sin tur ger en impuls mot den vävnad man behandlar. Dessa så kallade slag ges med en specifik frekvens och kan upplevas som smärtsam under en kort stund, men är ganska snabbt övergående. Den lokala ämnesomsättningen ökas genom behandlingen vilket leder till läkning av vävnaden.

Har du besvär som dessa ovan så kan stötvågsbehandling göra skillnad för dig! Välkommen till oss på naprapaterna för undersökning och behandling.

SCHEMA STÖTVÅG

Stötvågsbehandling bokas som en vanlig behandling och finns på Malkars Västra.

STÖTVÅG

STÖTVÅGSBEHANDLING GER GODA RESULTAT

Stötvågsbehandling ger goda resultat och är väl beforskat. Välkommen på undersökning och behandling!

BOKA TID NU

HUR VI JOBBAR

Hur jobbar vi på naprapaterna med dina besvär? Vi börjar med att du får fylla i en hälsodeklaration där vi går igenom ditt hälsostatus. Sedan får du berätta om vad du söker för. Utifrån detta och den undersökning som sedan tar vid försöker vi fastställa orsaken till dina besvär.

Behandlingen syftar primärt till att reducera smärtan och återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet. Här lägger man stor vikt till att analysera och åtgärda bakomliggande orsaker till besvären, som till exempel inskränkt rörlighet, muskulär obalans och eventuella svagheter. Slutligen strävar man alltid efter att förebygga framtida besvär, ofta med individuellt anpassade träningsprogram och råd om arbetsergonomi.

MER OM NAPRAPATI

Mer om naprapati, om oss och hur vi hanterar personuppgifter.

Som naprapat jobbar man ofta med flera olika behandlingstekniker för att uppnå det mål som man tillsammans med patienten sätter upp. Manipulation och mobilisering används för att normalisera rörelsen i en led, Muskulär behandling såsom pressur, massage och muskeltöjning är andra tekniker som används för att mjuka upp spänningar och öka elasticiteten i vävnaden. Andra tekniska hjälpmedel kan också komma till användning.

Alla våra naprapater har genomgått 4-årig högskoleutbildning vid Naprapathögskolan. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet, är legitimerade av Socialstyrelsen och innehar givetvis patient- och ansvarsförsäkring.

Vill du läsa om hur vi hanterar personuppgifter så är du välkommen att klicka på GDPR-länken här

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, välkommen att ringa receptionen på tel 0480-49 29 29 eller boka direkt online via malkars.se.

VÅRA NAPRAPATER

Naprapat Fredrik Berggren (Malkars Västra och Nybro)
Tel. 070-664 62 97
fredrik.berggren@malkars.se

Naprapat Maria Alfredsson (Malkars Västra och Nybro)
Tel. 070-8204109
maria.alfredsson@malkars.se

Välkommen!

TILLBAKA
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör