Naprapaterna

Ont i rygg, nacke, muskler och leder? Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär. Som Kalmars största naprapatmottagning jobbar vi både mot privatpersoner och företag. Välkommen till naprapaterna på Malkars Träningscenter!

naprapaterna

FRÅGOR

Vill du ringa oss så hjälper receptionen dig på tel: 0480-49 29 29. Du hittar oss på Malkars City – Fiskaregatan 31, och Malkars Västra – Torsåsgatan 1 i Kalmar. Har du frågor så kanske du hittar svaren längre ner på sidan, annars får du gärna kontakta oss på: naprapaterna@malkars.se

VÅRA NAPRAPATER

Fredrik Berggren

Naprapat Fredrik Berggren (Malkars Västra)
Tel. 070-664 62 97
fredrik.berggren@malkars.se

Sandra Albertsson Naprapaterna

Naprapat Sandra Albertsson (Malkars City)
Tel. 076-824 83 53
sandra.albertsson@malkars.se

Daniel Wesslund Naprapaterna

Naprapat Daniel Wesslund (Malkars City)
Tel. 076-838 45 90
daniel.wesslund@malkars.se

FRISKA FÖRETAG

Friska företag

Att investera i hälsa på företaget ger utdelning både på kort och lång sikt. Genom att sätta in effektiva åtgärder vid akuta behov kan man hålla nere sjukskrivningarna och få tillbaka den anställde fortare i arbete. Ett förebyggande och behandlande hälsoarbete ger i sin tur de bästa förutsättningarna för att hålla medarbetarna välmående på lång sikt. Kontakta oss så pratar vi gärna mer om vad vi kan tillföra ert företag. Du når oss på naprapaterna@malkars.se eller via receptionen på tel: 0480-49 29 29.

EXEMPEL PÅ BESVÄR

Naprapaterna

Ryggskott, Nackspärr, Knäskador, Axelsmärtor, Hälsenebesvär och andra problem från muskler och leder.

Vi naprapater är specialister på att undersöka, behandla och förebygga smärttillstånd som dessa. Med hög tillgänglighet och spetskompetens inom led- och muskelbehandling hjälper vi dig med såväl akuta som långvariga besvär.

HUR VI JOBBAR

Hur vi jobbar

Hur jobbar vi på naprapaterna med dina besvär? Vi börjar med att du får fylla i en hälsodeklaration där vi går igenom ditt hälsostatus. Sedan får du berätta om vad du söker för. Utifrån detta och den undersökning som sedan tar vid försöker vi fastställa orsaken till dina besvär. 

Behandlingen syftar primärt till att reducera smärtan och återställa kroppens naturliga förmåga till rörlighet. Här lägger man stor vikt till att analysera och åtgärda bakomliggande orsaker till besvären, som till exempel inskränkt rörlighet, muskulär obalans och eventuella svagheter. Slutligen strävar man alltid efter att förebygga framtida besvär, ofta med individuellt anpassade träningsprogram och råd om arbetsergonomi.

MER OM NAPRAPATI

Mer om naprapati

Mer om naprapati, om oss och hur vi hanterar personuppgifter.

Som naprapat jobbar man ofta med flera olika behandlingstekniker för att uppnå det mål som man tillsammans med patienten sätter upp. Manipulation och mobilisering används för att normalisera rörelsen i en led, Muskulär behandling såsom pressur, massage och muskeltöjning är andra tekniker som används för att mjuka upp spänningar och öka elasticiteten i vävnaden. Andra tekniska hjälpmedel kan också komma till användning. 

Alla våra naprapater har genomgått 4-årig högskoleutbildning vid Naprapathögskolan. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet och innehar givetvis patient- och ansvarsförsäkring. 

Vill du läsa om hur vi hanterar personuppgifter så är du välkommen att klicka på GDPR-länken här

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, välkommen att ringa receptionen på tel 0480-49 29 29 eller boka direkt online via malkars.se. 

naprapaterna

Naprapaterna logo