Fysioterapeut Kalmar

Anna Holm, Fysioterapeut Kalmar (Sjukgymnast) med landstingsavtal dvs. frikort gäller. Mottagningen ligger på Malkars Västra, Torsåsgatan 1, Kalmar.

Kontakt och bokning

Epost: info@annaholm.se
Hemsida: annaholm.se

Anna Holm, med sin långa erfarenhet inom primärvård, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri, är specialiserad på att behandla stressrelaterade besvär, smärta och psykosomatik. Hon har utvecklat terapeutisk kompetens inom Basal Kroppskännedom och har vidareutbildning i akupunktur för att hantera stressrelaterade tillstånd.

Genom att fokusera på kroppsliga stresssymtom kan Anna erbjuda effektiv hjälp vid en rad problem. Det kan inkludera spänningshuvudvärk, migrän, muskelsmärtor, oro, ångest och besvär relaterade till hållning. Genom en holistisk metodik och individuellt anpassade behandlingsplaner strävar Anna efter att inte bara lindra symtomen utan också att adressera roten till problemet för att främja långsiktig hälsa och välbefinnande hos sina klienter.

Att ta kontakt med Anna är ett steg mot att få skräddarsydd vård och stöd för att hantera och övervinna stressrelaterade utmaningar. Med hennes expertis och engagemang är du i trygga händer för att återfå balans och välmående i kropp och sinne.

Fysioterapi är en oumbärlig del av träningsvärlden och spelar en nyckelroll i att hjälpa individer att uppnå sina träningsmål. Genom olika behandlingstekniker och specialiserade övningar kan fysioterapeuter inte bara lindra smärta utan även förbättra styrka, flexibilitet och rörlighet, vilket är avgörande för att optimera prestanda och minimera risken för skador under träning. Genom att arbeta nära med fysioterapeuter kan tränare och idrottare få skräddarsydda träningsplaner som tar hänsyn till individuella behov och eventuella begränsningar. Dessutom erbjuder fysioterapi en värdefull möjlighet att rehabilitera och återhämta sig efter skador, vilket är avgörande för att återvända till träning på ett säkert sätt. Genom att integrera fysioterapi i sin träningsrutin kan individer förbättra sin fysiska prestanda, förebygga skador och maximera resultaten av sin träning. Det är helt enkelt en nyckelkomponent för att främja långsiktig hälsa och välbefinnande för alla träningsentusiaster.

TILLBAKA
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör