CXWORX Virtual

Välkommen till en dynamisk träning för mage, säte och rygg!

Svettigt
Bålstyrka
30 min

CXWORX™ Virtual

Ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur!

Les Mills Virtual CXWORX™ är ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig både starkare och mer välmående. Under passet kommer du träna med din egen kroppsvikt men också med hjälp av både viktplattor och gummiband för att utmanas ytterligare.

Vad är en Virtualklass? 

Malkars erbjuder denna typ av träningklass i gruppsalen på flera anläggningar, du hittar passet i schemat bland övriga pass. I stället för en liveklass med inspiratör i salen så guidas den här klassen vid storbildsskärm. Dessutom möjliggör detta ännu fler pass varje dag för dig som medlem! Perfekt för dig som uppskattar att träna när det är lite lugnare, lite mindre folk och på fler tider när det normalt inte är pass på schemat. Les Mills CXWORX™ Virtual är på engelska.

Boka plats!

Det kan tyckas smidigt att hoppa in på ett virtualpass som är igång. Men vi är väldigt tacksamma om du loggar in dig på passet – statistiken betyder jättemycket för oss. Då vet vi vilka pass och tider som är populära och hur schemat framöver ska se ut. Tack för att du loggar in dig på virtualpasset! 🙏

Smakprov på CXWORX Virtual

Här ser du ett smakprov på hur det kan se ut när du kör CXWORXVirtual. Ta med kompisarna och kör ihop!

Introduktion till CXWORX

Jackie Mills, som startat Les Mills på Nya Zeeland, berättar i denna introduktionsvideo om deras olika virtuella träningspass.

Jag vill veta mer

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör