Välkommen till Malkars

Info till dig som blivit medlem online

Välkommen till Malkars! Vänligen, läs igenom denna sida för att ta del av viktig information om ditt medlemskap. Tveka inte att kontakta oss i personalen över frågor som du kan ha rörande ditt medlemskap, vad som ingår osv. Du blir tilldelad en personlig kontaktperson som du kan vända dig till när det dyker upp frågor.

Taggad på att komma igång?!

 1. Kolla i din inkorg på mailen efter en inbjudan från Parakey.
 2. Inget mail där? Kolla skräpposten!
 3. Om du mot förmodan inte har fått något mail måste du godkänna Parakey som säker en säker avsändare, detta gör du genom att maila support@parakey.co och uppger att du inte har fått din mobila nyckel i samband med tecknandet av ditt medlemskap.

VIKTIGT

 • Mobil nyckel: vi använder oss av Parakey (mobil nyckel) istället för medlemskort. Följ mailinformationen du fick i samband med att du gjorde ditt onlineköp. Registrera dig som användare och sen är du igång! När du kommer till anläggningen och dörren är låst – öppna appen – klicka på den dörren du vill öppna – registrera dig med ditt personnummer vid incheckningsskärmen när du kommer in! Välkommen!
 • Checka alltid in ditt träningspass i våra incheckningsterminaler som du finner innanför våra entrér. Välj där mellan gym/milon eller de bokade gruppass du kommit för. När du tränar med en Parakeynyckel så checkar du in med ditt personummer i terminalen.
 • Varje anläggning har ett visst maxantal besökare och du kan se hur många som är och tränar på anläggningen i appen.
 • Maila tillbaka ett porträttfoto på dig som vi laddar upp på din kundprofil. (ses bara av personal när du checkar in)

BRA ATT VETA KRING DIN MEDLEMSKAP

 • Det ingår personlig hjälp på gymmet eller en personlig Miloninstallation. Boka tid via receptionen: 0480-492929 (Bemannat Mån-Tor kl. 12-18 på Västra, Torsåsgatan 1 i Kalmar)
 • Alla anläggningar ingår. Medlemsöppet dygnet runt (avvikande tider på Kalmar City och Mönsterås, se mer på Malkars.se)
 • Ladda gärna ner vår bokningsapp för att kunna boka pass  Android eller Iphone

LÄNKAR

FÖLJ OSS

Vi uppdaterar regelbundet och informerar och inspirerar på sociala medier. Följ oss gärna där på Facebook och Instagram.

Gå gärna med i våra lokala Facebokgrupper för varje anläggning för relevant info som informera om saker som berör just din anläggning:. Vilka gruppar passar dig?

Malkars Västra (stora huvudanläggningen i Kalmar)

Malkars Kalmar City

Malkars Karlskrona

Malkars Ronneby

Malkars Oskarshamn

Malkars Mönsterås

Malkars Västervik

Malkars Färjestaden

Malkars Borgholm

Malkars Ljungbyholm

Malkars Lindsdal

Malkars Smedby

Malkars Nybro

Malkars Varvsholmen

Malkars Mörbylånga

Än en gång – varmt välkommen. Hoppas att du ska trivas hos oss riktigt bra!

#Viärmalkars

Det är vi som tar hand om dig och som leverar inspirerande träning varje dag på våra mysiga och fräscha Malkarsanläggningar! Välkommen att börja träna hos oss du med. Vi ser fram emot att få guida och inspirera till träning som passar just dig. Hoppas vi ses!🤸🏻‍♂️🤩🙌🏼

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
 • Hidden