Välkommen till Malkars

Info till dig som blivit medlem online

Välkommen till Malkars! Vänligen, läs igenom denna sida för att ta del av viktig information om ditt medlemskap. Tveka inte att kontakta oss i personalen över frågor som du kan ha rörande ditt medlemskap, vad som ingår osv. Du blir tilldelad en personlig kontaktperson som du kan vända dig till när det dyker upp frågor.

VIKTIGT

Mobil nyckel: vi använder oss av Parakey (mobil nyckel) istället för medlemskort. Följ informationen i epostutskick som du får i samband med att du gjorde ditt onlineköp, kolla även skräpposten! Registrera dig sedan (när du fått epostinbjudan) som användare i Parakey-appen och sen är du igång! När du kommer till anläggningen och dörren är låst – öppna appen – klicka på den dörren du vill öppna – registrera dig sedan med ditt personnummer vid incheckningsskärmen när du kommer in!

Kontakta info@malkars.se om du inte har fått inbjudan till din epost.

CHECKA ALLTID IN
Checka alltid in ditt träningsbesök på anläggningen vid incheckningsskärmen innanför entrén – vi behöver veta hur många som vistas i våra lokaler, samt du får statistik på din träning.

Maila tillbaka ett porträttfoto på dig som vi laddar upp på din kundprofil. (ses bara av personal när du checkar in)

GYMCONTROL APP – Ladda gärna ner bokningsappen för att kunna boka pass Android eller Iphone

INLOGGNING FÖR PASSBOKNING m.m.
Ange e-post (den du uppgivit vid tecknande av medlemskapet) som användarnamn och dag och månad som lösenord, ex. 2702 om du är född den 27:e februari. LÄS MER HÄR om bokningsregler m.m.
 TRIVSELREGLER

BRA ATT VETA KRING DITT MEDLEMSKAP

  • Det ingår personlig hjälp på gymmet eller en personlig Miloninstallation. Boka tid via receptionen på huvudanläggningen: info@malkars.se  tel 0480-492929.
  • Alla anläggningar ingår. Medlemsöppet dygnet runt (avvikande tider på Kalmar City och Mönsterås, se mer på Malkars.se)
  • Ladda gärna ner vår bokningsapp för att kunna boka pass  Android eller Iphone

FÖLJ OSS

Vi uppdaterar regelbundet och informerar och inspirerar på sociala medier. Följ oss gärna där på Facebook och Instagram.

Gå gärna med i våra lokala Faceboksidor för varje anläggning för relevant info som informera om saker som berör just din anläggning.

Än en gång – varmt välkommen. Hoppas att du ska trivas riktigt bra hos oss!

#Viärmalkars

Det är vi som tar hand om dig och som leverar inspirerande träning varje dag på våra mysiga och fräscha Malkarsanläggningar! Välkommen att börja träna hos oss du med. Vi ser fram emot att få guida och inspirera till träning som passar just dig. Hoppas vi ses!🤸🏻‍♂️🤩🙌🏼

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör