Viktig information till dig som är fryst med anledning av Covid-19 

Till dig som är fryst med anledning av Covid-19

Med våren på ingång hoppas vi att 2021 har börjat på bästa sätt för dig. Det gångna året var minst sagt en omtumlande tid för oss som företag med snabba vändningar och anpassningar av verksamheten. Vi har under pandemin fått genomgå en rejäl prövning ekonomiskt. Vi är tacksamma att vi trots det har haft möjlighet att erbjuda omkring 1000 av er medlemmar, tillhörandes riskgrupper, frysning av sina medlemskap och att vi idag kan konstatera att vi har lyckats att fortsätta att bedriva verksamheten med alla våra medarbetare i behåll fram tills nu.

 

Vi ser ljust på framtiden och utifrån den information som finns att tillgå lär en stor del av er medlemmar i riskgrupp ha fått möjligheten att vaccinerats under våren. Med anledning av detta tillsammas med att vi fortsatt inte har möjligheten att erbjuda frysningar i nuvarande omfattning av ekonomiska skäl välkomnar vi nu er tillbaka till oss i den form som passar just dig. Du kan såklart frysa upp ditt kort tidigare och smyga igång med vår hemmaträning, uteträning eller på gymmet lugna tider!

Vi kommer från 1 april återgå till våra ordinarie villkor för frysning av medlemskap, det innebär frysning för sjukdom, skada eller graviditet med läkarintyg.

Ditt medlemskap kommer åter bli aktivt igen från och med första april 2021

Som alltid värdesätter vi en trygg start och nu är det viktigare än någonsin att just du får en trygg omstart. Välj mellan våra livesända hemmaklasser, Play&Go, utomhusträningar eller träning på våra fräscha träningsanläggningar som uppfyller kraven för en säker träning.

Nyhet! Ny bokningsapp med besökarantal

Via vår medlemsapp kan du i realtid enkelt se hur många som vistas på respektive anläggning och utifrån det planera för din träning och välja tider då beläggningen är låg.

Nyhet! Padel ingår i medlemskapet 

Det blev en stor succé när singelbanan öppnade vid Malkars Västra nya utegym i höstas. Som alltid har vi någon spännande nyhet på gång, vårens största nyhet är att vi öppnar fler padelbanor för singelspel i anslutning till våra anläggningar i Färjestaden, Nybro och Ljungbyholm – det bästa av allt är att padelspel ingår i medlemskapet hos oss på Malkars Träningscenter!

Kraftfulla åtgärder

Vi har sedan tidigt i våras lagt ner ett väldigt stort arbete i anpassning av verksamheten för att möjliggöra säker träning för alla våra medlemmar och uppfyller i och med det de nya krav som ställs på oss med den nya pandemilagen. Vi har bland annat; utökat städrutiner, satt upp fler stationer för handsprit, reducerat antalet deltagare på gruppträningen, infört ett maxantal på alla anläggningar, informerat våra medlemmar både digitalt, muntligt och i trycksaker om att förhålla sig till Folkhälsomyndighetens uppmaningar, vi erbjuder ännu fler virtuella pass i stora salar med lågt deltagarantal, vi har tagit bort alla pass med närkontakt, vi har monterat otaliga plexiglasskivor mellan konditionsenheter för att skapa en barriär mellan våra medlemmar och vi har möblerat om i gym och i cykelsalar.

Större anpassat utbud

Förutom de åtgärder som har utförts inne på respektive anläggning har vi lanserat egenproducerad onlineträning, Malkars Play&Go och Malkars Livestream, där du kan träna hemifrån med våra egna inspiratörer. Vi erbjuder även fortsatt utepass och det ska bli riktigt härligt att byta ut minusgrader mot den stundande vårsolen! Läs mer om Malkars kraftfulla åtgärder 

Våra inspiratörer står redo att hjälpa och guida dig i din trygga omstart. Varmt välkommen tillbaka till oss på Malkars!

Vänliga hälsningar

Malkars Träningscenter

För dig som har några frågor: Support@malkars.se

 

Vår bokningsapp

Med vår bokningsapp Gym Control kan du enkelt boka pass, se öppettider eller se hur ofta du tränar.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör