Välkommen tillbaka💚

Vi finns här för dig!

Kom igång hemma, utomhus eller på gymmet!

 

Läs igenom viktig information inför din nystart på Malkars och se gärna informationsfilmen nedan där Lars Malkar, VD tillsammans med Anna Roudén, Gruppträningschef berättar kort om året som gått och vilka nya möjligheter som tagits fram. Träningskoordinator Janne Strindhag berättar om hur Malkars anpassat sin träningsverksamhet, Ingela Johansson berättar kort om medlemskapshantering och inspiratören Annica Gustavsson, med alla våra kollegor är så redo att ta hand om dig. Varmt välkommen tillbaka!

Våra anläggningar uppfyller pandemilagens krav!

Låt oss berätta mer - se filmen!

Inför din nystart hos oss

 • Redan nu kan du logga in och få full tillgång till den digitala hemmaträningen Play& Go. Det är onlinepass som vi spelat in med våra egna inspiratörer under det gånga året och det finns massor av olika klasser att välja på. Allt från Styrka Harmoni till YinYoga, Dans och Core m.m. Du hittar Play&Go-klasserna när du loggat in i appen eller via hemsidans inlogg.

 

 • Du behöver inte aktivt göra något kring ditt medlemskap – allt öppnas upp automatiskt till 1/4-21. Har du några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till oss – vi finns här för dig: Support@malkars.se

 

 • NYHET! Nu kan du se hur många som är på gymmet för tillfället och hur många kvm yta varje person har att röra på sig i vår nya app. Den nya appen heter Gymcontrol laddas ner här Android eller Iphone

 

SE FILM OM NÅGRA AV MALKARS KRAFTFULLA ÅTGÄRDER

Givetvis ingår padel i ditt medlemskap!

I höstas öppnade vi vår första Padel single courtbana på Malkars Västra och succén var ett faktum! Nästan alla som provar på Padel verkar bli bitna fort av denna sport! Därför har vi valt att satsa ännu mer på detta och i slutet på april står ytterligare totalt fem banor klara på följande anläggningar…

 • Västra (öppen)
 • Borgholm
 • Färjestaden
 • Ljungbyholm
 • Nybro
 • Kanske en sjätte som avslöjas snart…

Gå med i våra lokala Facebookgrupper

Under året har vi skapat lokala Facebookgrupper för att kommunicera och inspirera mer kring varje anläggning. Gå gärna med i de grupper som är relevanta för dig:

Inspiration! 💚

Isabell och Magnus är två av alla våra seniorer som tränar hos oss, deras träningsglädje är fantastisk och smittar av sig. Favoritträningen stavas MILON!

”Träningen är en del av vår vardag och rutin, viktigt för oss att kunna fortsätta för att må bra. Man har alltid en extra härlig känsla efter att man varit här! Vi har hållit i vår träning sedan vi började på Malkars Mars 2018 med tre pass i veckan och vi känner oss trygga med att komma hit”

Tips! Kolla i appen vilka tider det är minst folk i lokalen på den anläggningen närmast dig. Luftiga utrymmet och anpassade förhållanden gör att vi och ni kan känna er trygga och hålla säkert avstånd till varandra!

Kom igång med milon

Har du tidigare tränat Milon och längtar till den enkla och smidiga träningsformen? Härligt! Det är faktiskt bara att köra igång. Du som ännu inte provat Milon – det här är den perfekt kom igång träningen! På bara 17,5 min får du effektiv träning för hela kroppen och du behöver inte ställa in maskinerna eller komma ihåg vikterna. Med dessa smarta maskiner blir det enkelt att lyckas med träningen!

Miloncoach på plats

Håll utkik efter tider när MilonCoacher är på plats för att svara på frågor och stötta/följa upp kring Milonträningen. Info om detta finns på din anläggning och i facebookgruppen för respektive anläggning.

Frågor om Milon? Välkommen att kontakta oss! Milon@malkars.se

Vår bokningsapp

Med vår bokningsapp Gym Control kan du enkelt boka pass, se öppettider eller se hur ofta du tränar.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
 • Hidden
 • Välj anläggning/ort ärendet berör