Kom igång med din träning! 💪

Här finns alla förutsättningar för att du ska lyckas med din träning. Välkommen till oss på Malkars Träningscenter!

Träning när den är som bäst

Fria vikter, funktionella ytor, moderna gymmaskiner och friviktsmaskiner i luftiga och fräscha gymlokaler. Hos oss får du de bästa förutsättningarna att lyckas med din träning! Som medlem hos oss får du både rådgivning och instruktioner av våra utbildade instruktörer. 

Jag vill komma igång med min träning!

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

 

En trygg start 

Malkars erbjuder, för dig som önskar, en extra trygg start med en träningsvägledare som tar hand om dig. Tänk på att gärna boka en tid i förväg 0480-49 29 29. Drop In i mån av tid.

  • Steg 1 – Kostnadsfritt rådgivningsmöte med träningsvägledning, ca 45 min. Tillsammans diskuterar vi dina behov och mål med träningen, vi presenterar vårt utbud och ger träningsrekomendationer. Sedan vi tittar runt i lokalerna så du känner dig trygg med omgivningen och går igenom medlemskapsupplägget.
  • Steg 2 – Personlig gyminstruktion alt. Milonintroduktion där vi anpassar träningsprogrammet efter dina behov och förutsättningar. Att kombinera aktiviteter brukar ge bra resultat.
  • Steg 3 – Nu är du igång med din träning! Din träningsvägledare finns till hands för frågor och stöd och blir din kontaktperson som du kan vända dig till genom din tid som medlem på Malkars Träningscenter.

Vi ser fram emot att få inspirera dig! 

För dig som gillar tung träning!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör