Run Challenge

Prova på våra unika löpklasser - bara på Malkars!

Locka fram löparen i dig! Upplev en fantastisk löparkänsla på våra SKILLRUN löpband – nästan som att vara utomhus! Målet är att du ska bli trygg i din löpning. Kom och testa en klass kostnadsfritt. Fyll i formulär längre ner 👇 Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Malkars först i Sverige

Hösten 2018 drog Malkars igång en ny unik gruppträningsform på löpbanden SKILLRUN från Technogym. Klasserna kallas RUN Challenge och blev snabbt en given succé. Pass efter pass fick läggas till på schemat! Välkommen att locka fram löparen inom dig!

Vi erbjuder

 • NYBÖRJARE
  Är du nybörjare eller var det länge sedan? Då är det här det perfekta passet för dig! Målet är att du ska bli trygg i din löpning och ha riktigt kul förstås! Med våra nya löpband SKILLRUN från Technogym får du en härlig dämpande känsla i löpsteget likt utomhuslöpning. Bandet hjälper dig även att ha koll på din utveckling och kan spara alla dina pass med hjälp av en tillhörande app, om du vill såklart. Lutningen på passet sköts automatiskt, din fart reglerar du själv på ett enkelt vis.
 • MEDEL
  För dig som har viss löpvana och vill ta nästa steg i din löpning. Här kommer vi genom intervallträning förbättra din kondition. Med hjälp av våra nya löpband SKILLRUN från Technogym får du en känsla av att du springer utomhus då bandet har en dämpande funktion. Vi hjälper dig med löpteknik, så att du får ett mer vägvinnande och ekonomiskt löpsteg. I de förprogrammerade intervallerna styrs lutningen automatiskt, din fart styr du själv.
 • WALK CHALLENGE
  Dessutom erbjuder vi nu nyheter WALK Challenge på schemat  för dig som vill gå dig i form på våra fantastiskt löpband. Perfekt för nybörjaren, tryggt och säker träning i grupp.

Prova på RUN Challenge

Jag vill prova Run challenge

Jag vill gärna testa på Run challenge / Walk Challenge!

RUN Challenge & BIKE Challenge

RUN Challenge + Barncancerfonden

Vänligen fyll i formuläret!

Jag vill prova Run challenge

Jag vill gärna testa på Run challenge / Walk Challenge!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
 • Hidden
 • Välj anläggning/ort ärendet berör