Les Mills Virtual

Med de bästa träningsklasserna från Les Mills Virtual kan du nu kunna träna ännu mer inspirerande och effektiv gruppträning när det passar dig! Klasserna sker med inspiratörer på stor bildskärm i salen, på fler tider = utökat schemat! Bokas som övriga pass. Perfekt komplement till din övriga träning!

MERA KLASSER – OFTARE – LES MILLS VIRTUAL

  • NYHET! RPM VIRTUAL™  RPM® är en gruppcyklingsklass till storbildsskärm med några av välrdens bästa cykelinstruktörer från Les Mills. Här är det du bestämmer intensiteten på träningen! Det är en rolig och enkel träningsform där du kan bränna många kalorier! Du tas med på en cykelresa med riktigt bra musik med en varierande träningsklass som innehåller ”klättring”i backar, snabba sprintar och plan cykling. Klassen är förkoreograferad (byts ut var 3:e månad) så du känner igen programmet och kan få maximalt av ditt konditionspass! SE MER – RPM
  • SH’BAM™ SH´BAM® är den perfekta blandningen av enkla och heta dansmoves, där du lockar fram stjärnan i dig och dansar dig i form till coola klubbhits, listettor, remixer av gamla klassiker och moderna latino beats. Klassen är på engelska.
  • BODYCOMBAT™ BODYCOMBAT® är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder. Klassen är på engelska.
  • BODYBALANCE™ BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund. Klassen är på engelska.
  • BODYPUMP™ BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® är ett enkelt och effektivt pass vilket ger dig märkbara resultat. Klassen är på engelska.
  • GRIT CARDIO™ Les Mills GRIT® Cardio får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom passet. Klassen är på engelska.
  • CXWORX™ CXWORX® är ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare och mer välmående. Klassen är på engelska.
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör