Run Challenge – en löparsuccé

Våra unika löparklasser fortsätter göra succé!

De senaste löpbanden SKILLRUN från Technogym tar dig så nära utomhuskänslan som det bara går! Precis som Malkars övriga träningsklasser så ingår löparklassen Run Challenge i ditt medlemskap och du bokar dig på samma sätt via medlemsinloggning eller via receptionen på info@malkars.se om du inte är medlem. Givetvis kan du nyttja löpbanden när det inte är schemalagda klasser. Välkommen att testa Run Challenge och locka fram den bästa löparen i dig! Inledningsvis erbjuder vi tre olika nivåer, läs mer nedan?

Run Challenge – Tre olika nivåer

RUN Challenge Nybörjare – Är du ny på att löpträna eller var det länge sedan? Då är det här det perfekta passet för dig! Passar även dig som är van löpare men som vill ha ett effekt pass. Målet är att förbättra konditionen med hjälp av intervaller och bli trygg i din löpning. Med våra löpband SKILLRUN från Technogym får du en härlig dämpande känsla i löpsteget likt utomhuslöpning. Bandet hjälper dig även att ha koll på din utveckling och du kan spara alla dina pass med hjälp av en tillhörande app. Lutningen på passet sköts automatiskt, din fart reglerar du själv på ett enkelt vis.

RUN challenge Medel – För dig som har viss löpvana och vill ta nästa steg i din löpning. Här kommer vi genom intervallträning förbättra din kondition. Med hjälp av våra löpband SKILLRUN från Technogym får du en känsla av att du springer utomhus då bandet har en dämpande funktion. Vi hjälper dig med löpteknik, så att du får ett mer vägvinnande och ekonomiskt löpsteg. I de förprogrammerade intervallerna styrs lutningen automatiskt, din fart styr du själv.

RUN challenge Tröskel Ett pass för dig som har en viss löpvana och som vill bli uthålligare på längre distanser. Vi kommer att ta oss igenom längre intervaller för att på så sätt utmana din tröskelfart (den hastigheten du orkar hålla under en längre tid). Kanske har du en tävlingsfart du vill träna på inför ett lopp? Passar även dig som inte har något distans eller hastighetsmål men som vill vänja kroppen att vara i rörelse under en längre tid och springa med en härlig känsla.

Träna själv Självklart kan du nyttja våra SKILLRUN löpband på egen hand. Så fort det inte är en gruppklass igång finns de tillgängliga för dig! Vår rekommendation är att gärna gå på ett pass i grupp för att får hjälp med tekniken och alla funktioner – sedan är det bara att köra på!

Jag vill prova Run challenge

Jag vill gärna testa på Run challenge / Walk Challenge!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör