Run Challenge till Färjestaden

NYHET – RUN CHALLENGE KOMMER TILL FÄRJESTADEN

Nu har vi glädjen att äntligen kunna berätta att succépasset RUN CHALLENGE, som redan tagit tusentals malkarsmedlemmar med storm, kör igång i Färjestaden – till starten av höstschemat! 💥👏🏃

Redan i början av augusti installeras löpbanden SKILL RUN, från Technogym, och kommer givetvis kunna tränas på när det inte är pass. Bra, eller hur?!

VAD ÄR RUN CHALLENGE?

  • Malkars har skapat detta unika gruppträningspass som vi är först i Sverige med. Det är ett pass som äger rum på löpband. Löpbandens moderna funktioner möjliggör en fantastisk träningsupplevelse!
  • Med våra nya löpband SKILLRUN från Technogym får du en härlig dämpande känsla i löpsteget likt utomhuslöpning. Bandet hjälper dig även att ha koll på din utveckling och kan spara alla dina pass med hjälp av en tillhörande app, om du vill såklart. Lutningen på passet sköts automatiskt, din fart reglerar du själv på ett enkelt vis.
  • Våra inspiratörer coachar fram löparen inom dig, varning för beroendeframkallande pass! Varmt välkommen att träna löpning med oss på Malkars! Vi erbjuder både klasser för nybörjare och mer vana löpare.
  • 🚶🏼Är du ny på att löpträna eller var det länge sedan? Då är NYBÖRJARE det perfekta passet för dig! Målet är att du ska bli trygg i din löpning och ha riktigt kul förstås. Det går även bra att promenera!
  • 🏃‍♀️Om du har viss vana eller redan älskar löpning då är RUN Challenge Medel ett bra pass för dig.
  • Oavsett vilket pass du går på kan du träna utifrån dina förutsättningar. Om du inte redan älskar löpning, men önskade att du gjorde det – då är RUN CHALLENGE ett kanonpass!

Nu ser vi verkligen fram emot en svettig höst, eller hur?!

Frågor och kontakt:

Annica Gustavsson, anläggningsansvarig  Annica@malkars.se 070-6033434

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör