Komplett utegym finns nu bakom Malkars Västra

Är det något vi känner oss trygga i är det snabba vändningar och hitta innovativa sätt att möta upp er medlemmars efterfrågan.

Tex har vi på två veckor startat upp vår onlineträning Play&Go från noll till idag redan ett mindre men växande utbud för alla er som tränar hemifrån.

Vi tidigarelägger utomhusträningen och kraftsamlar för att få in ett betydligt större utbud än tidigare för att möta er medlemmars efterfrågan.

Nu har vi ett färdigt utegym på nära 200kvm klart bakom Västra i Kalmar. Utegymmet är utrustat med cyklar, crossar, hantlar, bänkar, lyftarpodie, skivstänger, mm mm. Gymmet är instängslat med en egen entré med en kod som ni som medlemmar kommer finna under er inloggning i appen. Detta utegym kommer finnas fram till i augusti när vår pågående utbyggnad i tåghallarna med ett nytt utegym står klart!

Hela samhället befinner sig i en extraordinär situation som berör alla på olika vis. Som ett lokalt familjeföretag med 50 heltidsanställda och ytterligare 150 inspiratörer arbetar vi febrilt med att tillmötesgå alla nya direktiv från myndigheter, hantera vår egna och våra medlemmars oro och finna lösningar som ska ta både oss som företag och våra medlemmar genom krisen på ett noga avvägt sätt. Malkars framtid bygger på er medlemmars fortsatta medlemskap hos oss.

Väl mött på gymmet inne, ute eller hemma!

Lars, Anna & Maria med medarbetare!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör