Karin – Piggare än någonsin!

Vill du komma igång med träning som är enkel och medryckande? Vill du få en energiboost? Då ska du prova ett GymCirkelpass med Karin!

Karin Åberg, 69, är nybliven inspiratör på Malkars Träningscenter. Hon är pensionär sedan några år tillbaka, innan drev hon butiken Köksboden i många år. För att forfarande få sitt behov av butiksarbete och ”vardagsaction” tillgodosett jobbar hon extra i Önskebutiken och är även kioskansvarig på Guldfågelns Arena. Tillsammans med uppdraget på Malkars kan man beskriva Karin som en mycket aktiv och pigg pensionär.

– Jag måste träffa folk och ha en meningsfull sysselsättning, det är jätteviktigt för mig, berättar Karin. Våren 2016 tog jag initiativet och hörde mig för kring behovet av inspiratörer på Malkars. Min dotter Lisa pushade mig att ansöka, berättar Karin.


– Det var perfekt i tiden att Malkars öppnade upp i Ljungbyholm och hade behov av personal och min förfrågan togs emot på ett mycket positivt sätt. Snart fick jag gå utbildningar och börja prova på att hålla i egna pass. Karin berättar med stor entusiasm om sitt jobb på Malkars och det märks att hon brinner för sin roll som inspiratör.
– Nu håller jag i pass på Malkars Ljungbyholm flera gånger i veckan och jag hoppar även in på andra anläggningar när det behövs!
– Jag har alltid älskat att träna och hålla igång. Med några få uppehåll så har jag varit trogen medlem på Malkars sedan 1995! Genom alla tider är det styrketräning på gymmet som varit mig grej tillsammans med en del spinningpass. Men när jag upptäckte cirkelträningspasset GymCirkel var jag helt såld! Vilket fantastiskt träningspass – så enkelt och roligt, berättar Karin.
På knappt 40min tränar man igenom hela kroppen i smidiga maskiner, både kondition och styrka. Deltagarna behöver inte tänka på några inställningar i maskinerna, allt är klart att sätta sig i och köra. På så vis kan var och en fokusera mer på själva träningsupplevelsen och slippa krångliga detaljer.
– GymCirkel är en riktig genomkörare för hela kroppen! För mig är viktigt med bra och medryckande musik för att få rätta känslan på passet och jag lägger ner mycket tid på att hitta rätt musik till målgruppen på mina pass.

Fördelar med att träna GymCirkel
– Med min nyfunna kärlek till GymCirkelträningen har jag fått ta del av många fördelar. Min kropp har blivit starkare och jag har gått ned i vikt. Dessutom blir humöret alltid på topp efter ett pass! Min nacke, som har varit besvärlig i perioder, har blivit mycket bättre, berättar Karin.
– Det bästa med GymCirkeln är att det passar så väldigt många olika personer, det märker jag på mina klasser. Jag har fått med mig flera vänner som blivit lika fast som jag, berättar Karin.
– Mitt eget främsta mål med träningen är att må bra och känna välbefinnande. Vilket är ditt? Är du nybörjare och har tankar på att komma igång? Behöver du göra en förändring, vill du bli piggare och får mera ork? Våga prova, det är bara att hänga med! Det krävs inga tidigare förkunskaper och det är ger även en härlig gemenskap. Välkommen att prova mina pass!

Fakta Karin Åberg

  • Född -47
  • Bor i Hossmo med mannen Mats och valpen Bibbi
  • Två döttrar och fyra barnbarn
  • Jobbar på Malkars sedan 2016
  • Tränat på Malkars sedan 1995
  • Favoritpass: GymCirkel

Välkommen att testa du med och ta gärna med en kompis för delad glädje! Fyll i formuläret så hjälper vi dig med allt du behöver för att komma igång!
Skriv GymCirkel i meddelanderutan.

[contact-form-7 id=”5960″ title=”Prova på – GymCirkel”]

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör