Boom! Malkars Västra bygger ut!

BOOM! 💥 MALKARS VÄSTRA BLIR STÖRRE OCH STARKARE 💥 VI BYGGER UT!💥

Vår största träningsanläggning på Torsåsgatan 1 i Kalmar växer! Vi bygger ut gymmet för att ge er medlemmar ännu större ytor och träningsmöjligheter.

💥TUNNEL TILL TÅGHALL
Det blir möjligt genom en tunnel från nuvarande benrummet på våning 2 över till en riktigt häftig tåghall som nu blir en del av Malkars Västra. 10 meter i tak, 40 meter långt, nedpendlad scentross med ljus och ljud, stora glaspartier och utgång direkt till nya utegymmet!!

Hela anläggningen kommer bli ännu mer komplett och varje träningsyta blir mer framträdande i sin inriktning och atmosfär. Bygget startar i januari och de nya lokalerna invigs i mitten av augusti!

Utöver mera utrymme kommer ni bl.a. få se detta…

💥MALKARS OUTDOOR BACKYARD
Hela 250 kvm inhägnat utegym med utgång direkt från gymmet med ditt passerkort. Malkars Backyard kommer vara öppet året om när det är snöfritt. Här kommer vi att köra fantastiskt spännande och tuffa Cross Outdoor med tillgång till skivstänger riggar, däck mm. Vi kommer även erbjuda traditionella hantlar, bänkar mm för dig som vill köra din ordinarie gymträning ute under bar himmel. Vi säger bara WOW!!

💥PLATE-LOADED AREA
Om du räknar alla dina fingrar och dina tår, sen lånar du lite fingrar och tår av en kompis så börjar det närma sig antalet unika maskiner som vi planerar att fylla på med. Nu pratar vi hardcore! Mer om detta kan vi avslöja längre fram!

💥FUNCTIONAL AREA
Större ytor med riggar och sprint turfs (gräsbanor) Fler möjligheter att träna funktionellt/cross enskilt eller i grupp. Vi kompletterar bla med slädar, roddar, skiergs, assultbikes mm. Här kommer vi också kunna erbjuda vårt funktionella gruppträningskoncept Cross Challenge!

💥HEAVY-LIFTING AREA
Vi kompletterar med ännu flera friviktsstationer som lyftarflak och powerracks. Alla lyftarstationer placeras på markplan vilket gör att det går att släppa vikterna utan att det påverkar någon under. Ännu fler hantlar, Eleikos bänkpressar mm.

💥MMA AREA
Fler tunga säckar för dig och dina vänner som vill kunna gå loss med sparkar och slag i er träning.

Vi kommer framöver presentera det fulla utbudet, bilder, filmer, intervjuer och mycket mer på våra sociala medier. Allt för att just Du ska veta vad som komma skall!

The sky’s the limit!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör