BIKE challenge

Nu har vi haft premiär för BIKE challenge! Välkommen att uppleva utomhuscykling fast inomhus på Malkars Västra i vår nybyggda SKILLBIKE-sal! Den första cykelsal i sitt slag både i Kalmar och i Sverige! SKILLBIKE är den första och enda stationära cykeln på marknaden som är utrustad med ett riktigt växelsystem som ger dig möjlighet att uppleva spänningen och känslan av utomhuscykling. Den har oändligt med visuella banor att utforska. SKILLBIKE ger dig all data i realtid, för att ge dig alla förutsättningar att förbättra din cykling. Med den här nya typen av inomhuscyklar, med det modernaste inom teknik och funktioner, kan vi utlova en oslagbar konditionsträning!

BIKE Challenge – för vem?

Är du redan en inbiten cykelfantast, jagar du efter bättre tider inför IRON MAN eller vill du utveckla din cykelteknik och kondition? Är du nybörjare som vill hitta rätt sorts konditionsträning för dig? Gillar du nya träningstrender? Upplev BIKE challenge med våra nya SKILLBIKES från Technogym. Cykla själv eller i grupper på schemalagda tider. Självklart ingår det i medlemskapet. Låt oss coacha fram cyklisten i dig!

Jag vill prova BIKE challenge

Jag vill gärna testa på de nya cykelklasserna BIKE challenge med SKILLBIKE cyklar på Malkars Västra.


BIKE 2-3

Med reservation för ev ändringar. Håll utkik efter spännande temaklasser!

LÄS ARTIKEL OM BIKE CHALLENGE

NYHET! BIKE challenge RACE 55min Ett unikt pass där vi tävlar mot varandra med glimten i ögat. Inspiratören bjuder på en härligt utmanande bana. Starten går och på storskärmen ser vi varandras cyklar/positioner i olika färger. Vi hakar på varandra och tar oss i mål. Inspiratören hjälper alla framåt hela vägen in i mål.

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör