Kom igång med din träning – Nu kör vi!

Är du också sugen på att komma igång? Vi har de rätta förutsättningarna för att du ska lyckas med din träning! Ett stort och varierat utbud, en inspirerande miljö och ett individuellt träningsupplägg utifrån dina förutsättningar!

Träning när den är som bäst

Vi hjälper dig att hitta rätt träningsform utifrån dina förutsättningar. För att du ska lyckas med din långsiktiga träning är det viktigt med ett upplägg som matchar med din ambitionsnivå. Vårt stora och varierade utbud ger dig de perfekta förutsättningarna. Många älskar att de kan träna på flera olika anläggningar och hitta nya spännande träningsformer.

Jag vill komma igång med min träning!

Fyll i formuläret så hör vi av oss!
Träning när den är som bäst

Pass & gruppträning

Läs mer

EFFEKTIVISERA DIN TRÄNING

MILON

Det här är milon

Träna på Malkars

Vi erbjuder luftiga och fräscha gymlokaler med en mängd löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner m.m. där du kan lyssna på musik och se på TV samtidigt som du tränar. För dig som vill träna styrketräning kan vi erbjuda allt du kan önska både i maskinväg och i fria vikter.

Som medlem ger vi dig möjligheten att få rådgivning och instruktioner av våra utbildade instruktörer. Viktigt i att lyckas med din träning är att få rätt hjälp från början, och uppföljning för att säkerställa att din träning utförs korrekt och med rätt förutsättningar för att lyckas med din träning. En trygg start!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden