Upplev en ny era på Kalmar Västra

Vi sprudlar av glädje när vi äntligen kan berätta om våra senaste episka satsningar på Malkars Västra! Vi investerar i utökade träningsytor och toppmodern utrustning från de ledande leverantörerna på marknaden. Detta kommer att göra din träningsupplevelse till något utöver det vanliga!

Men det är inte allt – vår redan härliga miljö kommer att få en total makeover med en helt ny reception och lounge. Dessa moderna utrymmen utformas för att ge dig en välkomnande och avslappnad atmosfär, från det ögonblick du kliver in till det att du bekvämt lutar dig tillbaka efter ett svettigt träningspass. Dessutom kommer vårt senaste teknikinstallation med passergrindar att förbättra flödet och säkerheten för dig som medlem hos oss.

Och som grädden på moset, vi bygger en helt ny, dedikerad träningsbox för våra funktionella gruppträningskoncept. Detta kommer att skapa en skräddarsydd miljö framtagen för att maximera din träningsupplevelse.

Men vi stannar inte där – vårt team expanderar med mer tillgänglig personal i receptionen, för att kunna ge dig ännu bättre support och vägledning under din träningsresa. Vi är bemannade från morgon till kväll, och vi strävar efter att göra varje besök hos oss så smidigt och bekvämt som möjligt för dig.

Kom och upplev själv vad som händer på Malkars träningscenter till hösten 2024 och låt oss tillsammans ta din träning till en helt ny nivå! Vi ser otroligt mycket fram emot att välkomna dig till denna spännande och moderna träningsmiljö. Anläggningen kommer förbli öppen under bygget, och när hösten närmar sig kommer allting vara klart för ditt äventyr!

Här nedan får Du en sneak peek i form av 3D-bilder på några av ytorna som står klara till hösten:

  • Reception och lounge byggs om med ny kafédel och passagegrindar…
  • ”Grottan” byggs ut med större träningsyta och ny utrustning som bänkar och kabelmaskiner från Eleiko…
  • Tidigare ytan med rigg och boxsäckar blir en helt ny komplett gymyta med hantlar, hissar och maskiner…
  • Komplett funktionell ”Box” med allt för både pass och individuell träning med kettlebells, hexhantlar, skivstänger, roddar, airbikes, skiergs och mycket mer!

Jag vill veta mer - Nya Kalmar Västra 2024

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör