Massage Kalmar

Välkommen på massagebehandling hos Malkars diplomerade -och certifierade massageterapeut!

Boka en välgörande massage hos Malkars massageterapeut! Mottagningen finns på Malkars Västra på Torsåsgatan 1, Kalmar.

Annelie Gunnarsdotter-Engström diplomerad -och certifierad massageterapeut med stor erfarenhet av Medicinsk Fibromassage. Utövar främst Svensk Klassisk Massage och Idrottsmassage med mobilisering och manipulering.

Boka massage direkt

Tidsbokning och presentkort

Annelie Gunnarsdotter-Engström
Mobil tel:
070-396 31 86
Tel: 0480-49 29 29
Epost: annelie@malkars.se eller
info@malkars.se

Mottagning BORGHOLM

Annelie tar erbjuder även massage i Borgholm vid en mottagning på Storgatan 27 B 1 tr. 10% rabatt för Malkars medlemmar även här. Ring 070-396 31 86 för att boka tid för massage i Borgholm. Välkommen!

Priser Massage Kalmar

25 min 350kr (Malkarsmedlem 315kr)
40 min 545kr  (Malkarsmedlem 490kr)
60 min 745kr (Malkarsmedlem670kr)

5-kort 40 min 2600kr (Malkarsmedlem 5-kort 40 min 2375kr = 475kr/st)
10-kort 40 min 5000kr (Malkarsmedlem 10-kort 40 min 4600kr = 460kr/st)

Avbokning

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Behöver du boka av en behandlingstid vill vi ha besked senast 24h innan behandlingen. Andra vill gärna ha tiden. Om du inte avbokar tiden måste vi dessvärre debitera fullt pris.

Vad händer i kroppen vid massage?

Massage är en manuell behandlingsmetod där kroppens mjukdelar och då framför allt huden, musklerna och bindväven bearbetas genom en kombination av tryck, strykningar och töjning. Massage används i avslappnande, behandlande och förebyggande syfte.

Vid massage frisätts “lugn och ro-hormonet” oxytocin och det smärtstillande hormonet endorfin. Muskler slappnar av och andningen fördjupas och blodtrycket sänks. Massage ökar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret och hjälper till att forsla bort slaggprodukter från musklerna.  Den ökade blodcirkulationen förser musklerna med syre och näring, vilket rehabiliterar slitna och trötta muskler. Massage har även positiva effekter på stress genom ökad utsöndring av kroppen egna må-bra-hormoner. Ökad förbränning och koncentrationsförmåga samt förbättrad sömn är andra positiva effekter.

Fler och fler såväl privatpersoner som företag inser massagens fördelar när det gäller hälsa och välmående och avsätter regelbundet tid för en friskvårdande behandling.

Massage är likställt med övrig friskvård för företag. Det innebär att arbetsgivare som erbjuder sin personal massage kan dra av hela kostnaden som friskvård och den anställde blir inte förmånsbeskattad.

Välkommen till en behaglig och avkopplande behandling i våra rogivande lokaler. Varva ner och bli avspänd i kropp och själ. Välkommen att boka tid!

Boka massage direkt

 

TILLBAKA
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande