Värva och vinn!

Få fri träning och vinn fin storvinst!

Värva dina vänner till Malkars

Nu drar vi igång en ny värvningskampanj på Malkars. Storvinsten – drömvinsten om du frågar oss – är en weekend för två personer i två dygn på Ekerum Resort Öland. 

Vinn 48h all inclusive på Ekerum

Vinstens innehåll för två personer:

 • Trerätters middag (exkl dryck) – en kväll
 • Valfri pizza (exkl dryck)  – en kväll
 • Spainträde – ett tillfälle
 • Padel, tennis eller MTB – ett tillfälle
 • Boende i sviten Paradiset – två nätter ink frukost

Vem vill du bjuda in? 

Vet du någon i din närhet som funderar på att börja träna? Eller någon du vill ge en vänlig spark i baken? En vän, familjemedlem, släkting, granne eller kollega? Nu hjälps vi åt att motivera fler att komma igång och bli med hälsosamma! Bjud in dem till Malkars!

TÄVLINGSFORMULÄR

Värva dina vänner

Vänligen, fyll i formuläret nedan. Kom ihåg att meddela dina vänner att de kommer bli kontaktade av Malkars. Lycka till!

Läs tävlingsreglerna längst ner på sidan.

Besök Ekerum Resort Öland, Gårdsvägen 22, Borgholm
Tel: 0485-80 000 E-post: info@ekerum.com

Besök hemsidan

Följ Ekerum Resort Öland på Facebook

Följ Ekerum Resort Öland på Instagram

VÄRVA HÄR

Värva dina vänner

Vänligen, fyll i formuläret nedan. Kom ihåg att meddela dina vänner att de kommer bli kontaktade av Malkars. Lycka till!

Regler för att delta

 • För varje värvad vän (person som tecknar nytt medlemskap och ej varit medlem på minst 6 månader) får du en plats i utlottningen. Ju fler personer du värvar desto fler vinstchanser!
 • För att kunna delta i utlottningen ska namn och telefonnummer till den du vill bjuda in, lämnas till Malkars personal innan personen blir medlem. Du kan också vara med i direkt samband med att du vän blir medlem. Det går alltså ej att tipsa i efterhand när medlemmen redan är medlem. Ditt namn, du som värvar, hamnar på någon av våra värvningstavlor runt om på våra anläggningar, beroende på vilken anläggning din värvade vän blir inskriven på. Personalen kan fota och sms:a bild på ditt namn på en värvningstavla så du vet vilket lottnummer som är ditt.
 • När det är dags att dra en vinnare samlar vi ihop alla värvningstavlor och drar, med hjälp av slumpgenererade app, ett nummer mellan det lägsta till det högsta numret på tavlorna. Ju fler platser på tavlorna du har desto större vinstchans helt enkelt!
 • Vinnaren dras vid ett förutbestämt datum i mars 2021 och dragningen äger rum på Malkars Facebooksida. Vinnaren blir presenterad med namn och bild/film i våra sociala kanaler. 
 • Dina fria månader läggs till närmaste möjliga dragning om du är medlem sedan länge och inte har någon bindningstid. Om du har en betalningsfri period på ditt medlemskap så läggs den nya perioden in direkt efter den pågående. Det går att överlåta fria månader till annan befintlig medlem efter överenskommelse.
 • Vinsten kan INTE återbetalas i pengar.
 • Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Malkars personal, Jesper Personlig Tränares personal och Malkars behandlingskonsulter kan ej delta i tävlingen.
 • Vinnaren blir kontaktad av Malkars och blir presenterad med namn och bild på Malkars sociala kanaler.

Trygg start

Vi hjälper till med att kontakta dina vänner för en personlig visning och träningsvägledning kring Malkars breda utbud! Detta brukar vara mycket uppskattat av många. De flesta som ännu ej har börjat träna har ofta tänkt att de ska börja men inte gjort slag i saken. Det är här Malkars kommer in i bilden och hjälper till! Många blir ofta förvånade över hur stort utbudet är och hittar ofta flera intressanta träningsformer som Malkars erbjuder. Dessutom uppskattas det personliga bemötandet och chansen att i lugn och ro få ställa frågor och bli visad runt. En trygg och trevlig start helt enkelt!

VÄRVA HÄR!

Värva dina vänner

Vänligen, fyll i formuläret nedan. Kom ihåg att meddela dina vänner att de kommer bli kontaktade av Malkars. Lycka till!
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande