Vem bjuder du in?

Vinn ett paket med kost och personlig träning hos Team Jesper Personlig Tränare

Värva dina vänner till Malkars –  vinn kost och personlig träning värde 10.000kr!

Var med i värvningsstävlingen för medlemmar på Malkars! För varje person du värvar till Malkars får du en extra fri träningsmånad. Dessutom! För varje person du värvar får du en chans att vinna ett Kost- och PT-paket till ett värde av 10.000kr hos Team Jesper Personlig Tränare! Utlottningen sker i januari 2020.
Läs tävlingsreglerna längst ner på sidan.

TÄVLINGSFORMULÄR

Värva dina vänner

Vänligen, fyll i formuläret nedan. Kom ihåg att meddela dina vänner att de kommer bli kontaktade av Malkars. Lycka till!

Vem ska du bjuda in?

Vet du någon i din närhet som funderar på att börja träna? Eller någon du vill ge en vänlig spark i baken? En vän, familjemedlem, släkting, granne eller kollega? Bjud in dem till Malkars! Vi hjälper till med att kontakta dem för en personlig visning och träningsvägledning kring Malkars breda utbud! Detta brukar vara mycket uppskattat av många, de flesta som ännu ej har börjat träna har oftat tänkt att de ska börja men inte gjort slag i saken. Det är här Malkars kommer in i bilden och hjälper till! Många blir ofta förvånade över hur stort utbudet är och hittar ofta flera intressanta träningsformer som Malkars erbjuder! Dessutom uppskattas det personliga bemötandet och chansen att i lugn och ro få ställa frågor och bli visad runt. En trygg och trevlig start helt enkelt!

Regler för att delta

  • För varje värvad vän (person som tecknar nytt medlemskap och ej varit medlem på minst 6 månader) får du en plats i utlottningen. Ju fler personer du värvar desto fler vinstchanser! Du får även en fri månad för varje värvad vän!
  • För att kunna delta i utlottningen ska namn och telefonnummer till den du vill bjuda in, lämnas till Malkars personal innan eller i personen blir medlem. Det går alltså ej att lämna detta i efterhand. Ditt namn hamnar på någon av våra värvningstavlor runt om på våra nio anläggningar, beroende på vilken anläggning din värvade vän blir inskriven på.
  • När det är dags att dra en vinnare samlar vi ihop alla värvningstavlor och drar ett nummer mellan det lägsta till det högsta på tavlorna. Ju fler platser på tavlorna du har desto större vinstchans helt enkelt!
  • Dina fria månader läggs till närmaste möjliga dragning om du är medlem sedan länge och inte har någon bindningstid. Om du har kvar bindningstid på din medlemskap läggs de fria månaderna på efter fullgjord bindningstid. Det går att överlåta fria månader till annan befintlig medlem efter överenskommelse.
  • Vinnaren av årskortet får ett år av fritt medlemskap som läggs på efter eventuell bindningstid på befintligt medlemskap.
  • Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Malkars personal kan ej delta i tävlingen.
  • Vinnaren blir kontaktad av Malkars och på Malkars Facebooksida.

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande