Värva och vinn!

Få en fri månad - Vinn ett ÅRS FRI TRÄNING hos Malkars!

VINN ETT ÅR FRI TRÄNING

Stort grattis säger vi till Oscar Gustafsson som blev vinnaren av personlig träning i förra värvningskampanjen. Nu kör vi gång en ny utlottning! Värva dina vänner till Malkars så är du med i utlottningen av ett ÅRSKORT på Malkars! För varje vän du värvar får du dessutom en fri träningsmånad! Lycka till! Se formuläret nedan👇

värva och vinn årskort

 

 

Vem vill du bjuda in? 

Vet du någon i din närhet som funderar på att börja träna? Eller någon du vill ge en vänlig spark i baken? En vän, familjemedlem, släkting, granne eller kollega? Nu hjälps vi åt att motivera fler att komma igång och bli med hälsosamma! Bjud in dem till Malkars!

Värvningstavlor finns placerade på våra anläggningar och det är personalen som skriver upp och tilldelar ett lottnummer till dig som deltar. Läs mer och värva👇🌟

VÄRVNINGSFORMULÄR

Värva dina vänner

Vänligen, fyll i formuläret nedan. Kom ihåg att meddela dina vänner att de kommer bli kontaktade av Malkars. Lycka till!

Regler för att delta

 • För varje värvad vän (person som tecknar nytt medlemskap och ej varit medlem på minst 6 månader) får du en plats i utlottningen. Ju fler personer du värvar desto fler vinstchanser!
 • För att kunna delta i utlottningen ska namn och telefonnummer till den du vill bjuda in, lämnas till Malkars personal innan personen blir medlem. Du kan också vara med i direkt samband med att du vän blir medlem. Det går alltså ej att tipsa i efterhand när medlemmen redan är medlem. Ditt namn, du som värvar, hamnar på någon av våra värvningstavlor runt om på våra anläggningar, beroende på vilken anläggning din värvade vän blir inskriven på. Personalen kan fota och sms:a bild på ditt namn på en värvningstavla så du vet vilket lottnummer som är ditt.
 • När det är dags att dra en vinnare samlar vi ihop alla värvningstavlor och drar, med hjälp av slumpgenererade app, ett nummer mellan det lägsta till det högsta numret på tavlorna. Ju fler platser på tavlorna du har desto större vinstchans helt enkelt!
 • Vinnaren dras i mitten av maj 2024 och dragningen äger rum på Malkars som sedan presenteras på Malkars Facebooksida/ Instagram. Vinnaren blir presenterad med namn och bild/film i våra sociala kanaler. 
 • Dina fria månader läggs till närmaste möjliga dragning om du är medlem sedan länge och inte har någon bindningstid. Om du har en betalningsfri period på ditt medlemskap så läggs den nya perioden in direkt efter den pågående. Det går att överlåta fria månader till annan befintlig medlem efter överenskommelse.
 • Vinsten kan INTE återbetalas i pengar.
 • Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Malkars personal, Jesper Personlig Tränares personal, Club CC och Malkars behandlingskonsulter, med familjer kan ej delta i tävlingen.
 • Värvningskampanjen gäller inte vid nyöppning av Malkarsanläggningar.
 • Vinnaren blir kontaktad av Malkars och blir presenterad med namn och bild på Malkars sociala kanaler.

Trygg start

Vi hjälper till med att kontakta dina vänner för en personlig visning och träningsvägledning kring Malkars breda utbud! Detta brukar vara mycket uppskattat av många. De flesta som ännu ej har börjat träna har ofta tänkt att de ska börja men inte gjort slag i saken. Det är här Malkars kommer in i bilden och hjälper till! Många blir ofta förvånade över hur stort utbudet är och hittar ofta flera intressanta träningsformer som Malkars erbjuder. Dessutom uppskattas det personliga bemötandet och chansen att i lugn och ro få ställa frågor och bli visad runt. En trygg och trevlig start helt enkelt!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
 • Hidden
 • Välj anläggning/ort ärendet berör