1 december - 18 december

THE CHRISTMAS SPIRIT

Julinsamling via SWISH i samarbete med Kalmar Stadsmission

𝐓𝐇𝐄 𝐂𝐇𝐑𝐈𝐒𝐓𝐌𝐀𝐒 𝐒𝐏𝐈𝐑𝐈𝐓🌟🎄🙏

Julinsamlingen till Kalmar Stadsmission har som mål att skapa en minnesvärd dag för barnfamiljer som lever i ett ekonomiskt utanförskap. Kalmar Stadsmission har i dagsläget kontakt med över 100 familjer runtom i Kalmar.

Vi har fått äran att göra en SWISH-insamling (Kalmar Stadsmissions egna swishkonto) som vi hoppas tillsammans med er kunna uppfylla många barns önskningar denna jul! Pengarna i insamlingen går till julklappar till just dessa barn. Tack för att du är med och bidrar med det du kan!

🌟🎄🙏

Bidra med det du kan på egen hand eller gå ihop med vänner, familj eller kollegor och gör något extra betydelsefullt i jul!

🌟🎄🙏

Hur funkar det?

Scanna QR-koden nedan, framtagen av Kalmar Stadsmission och swisha valfritt belopp. Det går också bra att skriva in swishnummer 9011388 och skriva ”Malkars insamling” i meddelandefältet. Efter insamlingen kommer vi presentera summan på det totala beloppet som Malkars medlemmar lyckas samla in. Julinsamlingen pågår fram till 18:e december 2023.

Swishnummer 9011388

Det går också bra att swisha direkt till nr 9011388, skriv meddelande ”Malkars insamling”.

Företag med större gåva?

Vill ditt företag skänka en större summa, 5.000, 10.000kr eller mer? Ta en skärmdump på summan från swishbetalaningen och maila oss så gör vi en fin presentation av ert företag och skänkta summan och publicerar detta i Malkars Stories FB/Instagram.

Maila till: Lena@malkars.se

Frågor innan du swishar? Lena L Norin, sälj-& marknadschef Kontakta mig idag!

JAG VILL VETA MER OM INSAMLINGEN

Jag är intresserad av att att delta i Malkars och Kalmar Stadsmissions julinsamling och göra skillnad för hundratals barn runt omkring Kalmar. Kontakta mig för mer info!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden