Naprapat Karlskrona

Välkommen att boka tid hos Örjan Bergström - på Malkars Bergåsa!

NAPRAPAT

Örjan Bergström, leg naprapat. Mottagning Malkars Bergåsa, Valhallavägen 16, Karlskrona.

Boka naprapattid Karlskrona Bergåsa

Friskvård- och naprapatbehandlingar med 30 års erfarenhet av kroppens rörelse och hälsa. Mottagningen ligger i Malkars Träningscenter ljusa fräscha lokaler i Bergåsa, Karlskrona. Friparkering precis utanför, smidigt och enkelt att komma in på markplan, inga trappor eller hiss.

VAD GÖR EN NAPRAPAT?

En naprapat är en legitimerad vårdgivare som arbetar med att diagnostisera, behandla och förebygga smärttillstånd och skador i muskler, leder och ryggrad. Naprapatin är en form av manuell medicin som fokuserar på att återställa rörligheten i kroppens olika delar genom olika behandlingstekniker.

Naprapater behandlar en rad olika problem i kroppen, inklusive rygg- och nacksmärtor, huvudvärk, idrottsskador, muskel- och ledvärk, stelhet, diskbråck, ischias, whiplashskador, samt smärttillstånd i armar och ben. De använder sig av olika behandlingsmetoder såsom manipulation, massage, stretching, träningsterapi och ergonomisk rådgivning för att återställa rörligheten och minska smärtan hos patienterna.

Naprapater arbetar även med att identifiera och korrigera obalanser i kroppens muskler och leder, samt att ge patienterna verktyg för att förebygga framtida skador och smärttillstånd. Genom att arbeta med att återställa kroppens naturliga rörelsemönster och muskelbalans kan naprapater hjälpa patienter att återfå en smärtfri och fungerande kropp.

Naprapater arbetar ofta i nära samarbete med andra vårdgivare såsom läkare, sjukgymnaster och osteopater för att säkerställa en helhetsorienterad och effektiv vård för patienterna. De kan även ge råd om ergonomi och livsstilsförändringar för att förebygga återkommande problem.

Sammanfattningsvis arbetar en naprapat med att diagnostisera, behandla och förebygga smärttillstånd och skador i muskler, leder och ryggrad. De kan hjälpa till med en rad olika problem i kroppen genom olika manuella behandlingstekniker och ger även råd om ergonomi och livsstilsförändringar för att förebygga framtida problem.

Välkommen att boka tid hos Örjan!

Boka naprapattid Karlskrona Bergåsa
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör