Massage/rehab

Välkommen att boka tid hos Jocke Gustafsson på Athletico!

MASSAGE/REHAB

Jocke Gustafsson, fasciaterapeut, erbjuder massage/fasciabehandlingar, mottagningen finns på Malkars Träningscenter Bergåsa, Valhallavägen 16, Karlskrona.

Boka fascia/massagetid Karlskrona Bergåsa

Läs mer om Jockes behandlingar på Athletico

VAD GÖR EN FASCIATERAPEUT?

En fasciaterapeut är en terapeut som fokuserar på att behandla och återställa hälsan i kroppens fascia, det bindvävsnätverk som omger och genomtränger muskler, organ och skelett. Fasciaterapeuten arbetar med att lösa upp spänningar och blockeringar i fascian för att återställa rörlighet, minska smärta och främja kroppens naturliga läkningsprocesser.

Fasciaterapeuten kan hjälpa till med en rad olika problem i kroppen, inklusive muskelspänningar, kronisk smärta, stelhet, fibromyalgi, posturala obalanser, idrottsskador, ärrvävnad, samt smärttillstånd i rygg, nacke, axlar, höfter och ben. Genom olika manuella tekniker såsom fasciamanipulation, stretching, massage och andningsövningar arbetar fasciaterapeuten med att återställa balansen och rörligheten i kroppens fascia för att minska smärta och främja välbefinnande.

Fasciaterapeuten arbetar även med att identifiera och korrigera obalanser i kroppens fascia och ger patienterna verktyg för att själva kunna arbeta med att bibehålla en hälsosam fascia. Genom att arbeta med att återställa kroppens naturliga rörelsemönster och muskelbalans kan fasciaterapeuten hjälpa patienter att återfå en smärtfri och fungerande kropp.

Fasciaterapeuten kan även ge råd om ergonomi, träning och livsstilsförändringar för att förebygga framtida problem och främja en hållbar hälsa. De kan också arbeta i samarbete med andra vårdgivare såsom läkare, sjukgymnaster och osteopater för att säkerställa en helhetsorienterad och effektiv vård för patienterna.

Sammanfattningsvis arbetar en fasciaterapeut med att behandla och återställa hälsan i kroppens fascia genom olika manuella tekniker och ger även råd om ergonomi, träning och livsstilsförändringar för att förebygga framtida problem. De kan hjälpa till med en rad olika problem i kroppen genom att lösa upp spänningar och blockeringar i fascian för att återställa rörlighet, minska smärta och främja kroppens naturliga läkningsprocesser.

Boka fascia/massagetid Karlskrona Bergåsa
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör