C&M FYSIO

Välkommen till mottagningen på Malkars Karlskrona City!

FYSIOTERAPI

C&M FYSIO är ett team av erfarna fysioterapeuter (sjukgymnaster) som tar emot dig i lokalerna på Malkars Karlskrona City, Ronnebygatan 46 i Karlskrona (högst upp i Modehuset Kronan).

Läs mer & boka tid Karlskrona City

Varmt välkommen att boka tid eller kontakta oss för mer information!

VAD ÄR FYSIOTERAPI?

Fysioterapi är en form av medicinsk behandling som fokuserar på att återställa, bibehålla och förbättra rörelseförmågan och funktionen hos människor som har drabbats av skador, sjukdomar eller andra hälsoproblem. Fysioterapeuter använder en rad olika metoder och tekniker för att behandla patienter, inklusive träning, manuell terapi, massage, elektroterapi och andra former av terapeutiska övningar.

En fysioterapeut är en medicinsk professionell som är specialiserad på att bedöma, diagnostisera och behandla fysiska problem som påverkar människors rörelseförmåga och funktion. De arbetar med patienter i alla åldrar och med olika typer av hälsoproblem, inklusive idrottsskador, neurologiska sjukdomar, muskuloskeletala problem, postoperativa rehabilitering och kroniska smärttillstånd.

Fysioterapeuter (sjukgymnaster) hjälper till med att utforma individuella behandlingsplaner för varje patient, baserat på deras specifika behov och mål. De använder sig av olika metoder och tekniker för att hjälpa patienterna att återfå rörelseförmågan, minska smärta, förbättra styrka och flexibilitet, och återgå till sina dagliga aktiviteter.

En fysioterapeut kan också ge råd och vägledning om förebyggande åtgärder för att minska risken för framtida skador och problem. De kan också arbeta med patienter för att förbättra deras ergonomi och kroppshållning, samt ge råd om hur man kan hantera smärta och obehag i vardagen.

Utöver att behandla fysiska problem, spelar fysioterapeuter också en viktig roll i att främja hälsa och välbefinnande hos sina patienter. De arbetar ofta tillsammans med andra medicinska och hälsovårdspersonal för att säkerställa en helhetsinriktad vård för patienterna.

Sammanfattningsvis är fysioterapi en viktig del av den medicinska vården som syftar till att hjälpa människor att återfå och bibehålla sin rörelseförmåga och funktion. Fysioterapeuter spelar en avgörande roll i att behandla och rehabilitera patienter med olika typer av fysiska problem, och arbetar för att främja hälsa och välbefinnande hos sina patienter.

Läs mer & boka tid Karlskrona City
Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör