Yoga of Hope 18 nov

Lördagen den 18 november 2017 kommer ett stort antal yogastudios över hela världen att hålla yogaklasser där deltagaravgiften går till Barncancerfonden. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar och alla är välkomna att delta – nybörjare som erfaren. Självklart är vi med och arrangera detta på Malkars!

Schema Malkars Västra Lör 18 nov:

  • 08:00-09:15 Yoga (stora gruppsalen) med Åse Runesdotter, Susann Abramsson och Gunilla Carrington
  • 08:00-09:00 Yoga (yogasalen) med Ida Hägerby och Josephine Kjellme
  • 09:15-0:30 Glödyoga (yogasalen) med Carola Petersson och Hannah Canova

Medtag gärna egen yogamatta!

ANMÄL DIG HÄR

Anmälan görs via denna länk
Det går ej att boka passet via Malkars hemsida utan enbart via Barncancerfonden.

Kostnad 100kr/pass som går till Barncancerfonden och betalas vid anmälan på deras hemsida. VI hoppas att du vill vara med och göra skillnad denna dag! Psst! Kan du inte vara med? Besök boknitgslänken och läs om hur du kan vara med online istället.

Varmt välkommen hälsar Åse, Susann, Gunilla, Ida, Josephine, Carola och Hannah!

Mer om eventet

Initiativtagare till konceptet och eventet är Barncancerfonden, Cuddlings (Shama Persson), Yoga Girl (Rachel Bråthen) och oneOeight. Då Yoga of Hope är ett internationellt evenemang sker anmälan till eventet på vår internationella Yoga of Hope-sida. Där hittar du nyheter och uppdaterad information om Yoga of Hope-evenemang över hela världen.

Har du inte möjlighet att ta dig till en yogastudio den 18 november erbjuder oneOeight tillsammans med Yoga Girl en onlineklass. Du anmäler dig till onlineklassen genom att gå in på oneOeight.com