Bike Challenge Nybörjare

Nybörjarpass! Kom och cykla i vår SKILLBIKE-sal och upplev äkta utomhuskänsla med det riktiga växelsystemet! Måste provas! Som ute fast inne!

Mellan
Anpassa
55 min

På denna unika cykel SKILLBIKE med dess riktiga växelsystem, får du känslan av utomhuscykling inne i vår häftiga SKILLBIKE-sal. Passets banprofil ser du på storskärmen, där en stigning upplevs som en stigning på din cykel. På BIKE Challenge nybörjare möter du lättare uppförsbackar varierat med sköna flacka raksträckor. Ansträngningsgraden styr du över själv med cykelns fantastiska växelsystem. Inspiratören hjälper dig att bli bekväm med denna fantastiska cykling.

Tycker du att 55min låter långt? Lugn, ingen fara! Detta pass har en längre introduktion till teknik och upplägg innan träningsdelen startar. Den effektiva delen är alltså inte alls lika stor som på medel och avancerade/temapass. Välkommen att testa detta fantastiska cykelpass med fokus på nybörjare och bli inspirerad. Låt oss coacha fram cyklisten inom dig!

Premiär BIKE Challenge Aftermovie 2019

Vilken lyckad premiär det blev av nya cykelklasserna BIKE Challenge. Den nya unika cykelsalen med 20 SKILLBIKES (Inomhuscyklar från Technogym med riktiga växelsystem) på Malkars Västra blev snabbt en succé! Idag kör vi flera klasser i veckan, välkommen att prova du med!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden