Malkars Live

Träna med oss livestreamat!

Vill du få mer av den där känslan av gemenskap, träningsglädje och svettpärlor i pannan? Då ska du boka in dig på ett av Malkars livesända onlineklasser! Vi har nu flyttat över alla våra livepass till Youtube (tidigare Instagram) och du får länken till din bokade klass när du bokat dig på passet. Så kul att du vill vara med och träna live, det betyder så otroligt mycket!

Träna med oss var du är befinner dig

Klasserna varieras och flera av dem utgår från Tabataintervaller, som är enkla att följa och kan utföras efter egna behov och förutsättningar. Här nedan se du vårt uppdaterade schema:

Schema Malkars Live

  • Måndag 17:30 Puls/Styrka med Jakob
  • Torsdag 11:30 Tabata med Minna
    • Tabata är träningsformen där man arbetar 20sek och vilar 10 sek. Korta intensiva intervaller där vi får upp pulsen blandat med styrkeinslag. Alla kan vara med efter egen förmåga. Nu kör vi!
  •  Torsdag 17:00 – Functional med Frida
    • Functional är ett funktionellt träningspass med fokus på styrka, rörlighet, balans och bålstabilitet. Detta är passet för dig som vill utmana kroppen som helhet som du kommer ha nytta av både i vardagen och i din övriga träning. Vi arbetar i block med 3st övningar i varje block. Du arbetar i eget tempo för att verkligen hitta in i varje övning för bästa tänkbara kontroll.

 

Instruktionsfilm Live

Vår bokningsapp

Med vår bokningsapp Gym Control kan du enkelt boka pass, se öppettider eller se hur ofta du tränar.

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande