The Trip – Nyhet!

Paris, Los Angeles, Hong Kong, SATS Stureplan Stockholm och nu i… Kalmar! Gör dig redo – framtidens träning är här! Les Mills träningskoncept Immersive Fitness™ The Trip finns i ett fåtal städer runt om i världen, ex Los Angeles, London, Paris, SATS Stureplan i Stockholm och nu på Nya Malkars City i Kalmar. Succékonceptet i form av uppelveselcykling i världsklass har kommit till Nya Malkars City på Kvarnholmen i Kalmar!

Intresserad av att träna The Trip? Kontakta oss gärna! Kontaktperson:  Carolina Lupén: carolina@malkars.se Tel: 070-8749153 eller fyll i formuläret längst ner på sidan. Välkommen!

RELEASE THE TRIP NR 13 >> 19 MAJ

TRAILER THE TRIP NR 12 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 11 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 10 >>

 

TRAILER THE TRIP 9 >>

 

TRAILER THE TRIP 8 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 7 >>

KALMARS STÖRSTA TRÄNINGSNYHET 2018

Cykelsalen är byggd som en biograf i nivåsteg med svarta tak och väggar och en heltäckande bioduk på 3,5 meter hög och 11 meter bred för maximal upplevelse! Har du aldrig riktigt fastnat för cykling tidigare? Då kan The Trip – vara rätta träningsformen för dig! Glöm att du tränar när du kör The Trip- här handlar allt om upplevelsen med musik, film och inspiratörer som coachar dig mot nya nivåer i din träning. Välkommen att prova!

INTRESSEFORMULÄR
Jag är intresserad av att testa och veta mer om The Trip. Fyll 
i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Jag vill veta mer om The TripI nya moderna lokaler på 1100 kvadratmeter har vi öppnat en riktigt spännande framtidsanläggning på bästa läget mitt på Kvarnholmen i Kalmar. Hela anläggningen inryms i gatuplan med stora ljusinsläpp från både Fiskaregatan och Strömgatan. Gymmet byggs i olika träningszoner för att skapa rätt förutsättningar oavsett vilken träningsform man utför. Ljus, ljud och interaktiva lösningar förstärker besökarnas upplevelse i sin träning.

Mingelfilm från smygpremiären 12 januari: