The Trip – ny release nr 17!

Paris, Los Angeles, Hong Kong, Stockholm och nu i… Kalmar! Gör dig redo – framtidens upplevelseträning är här! Les Mills träningskoncept Immersive Fitness™ The Trip finns i ett fåtal städer runt om i världen och nu på Malkars City i Kalmar. Succékonceptet i form av uppleveselcykling i världsklass har kommit till Malkars City på Kvarnholmen i Kalmar!

TRAILER THE TRIP NR 17 – släpps 5 juni

Se fler trailers från våra olika Trip-filmer nedan 👇

Intresserad av att träna The Trip? Kontakta oss!
Emelie Elmes: emelie@malkars.se Tel: 070-954 23 64 eller fyll i formuläret nedan. Hoppas vi ses!

Jag vill träna The Trip

Jag vill gärna boka plats på THE TRIP, kontakta mig gärna för mer info!

 

TRAILER THE TRIP NR 17

TRAILER THE TRIP NR 16

TRAILER THE TRIP NR 15

TRAILER THE TRIP NR 14 

TRAILER THE TRIP – DEJA VU 

TRAILER THE TRIP NR 13 

TRAILER THE TRIP NR 12 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 11 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 10 >>

 

TRAILER THE TRIP 9 >>

 

TRAILER THE TRIP 8 >>

 

TRAILER THE TRIP NR 7 >>

KALMARS STÖRSTA TRÄNINGSNYHET 2018

Cykelsalen är byggd som en biograf i nivåsteg med svarta tak och väggar och en heltäckande bioduk på 3,5 meter hög och 11 meter bred för maximal upplevelse! Har du aldrig riktigt fastnat för cykling tidigare? Då kan The Trip – vara rätta träningsformen för dig! Glöm att du tränar när du kör The Trip- här handlar allt om upplevelsen med musik, film och inspiratörer som coachar dig mot nya nivåer i din träning. Välkommen att prova!

I nya moderna lokaler på 1100 kvadratmeter har vi öppnat en riktigt spännande framtidsanläggning på bästa läget mitt på Kvarnholmen i Kalmar. Hela anläggningen inryms i gatuplan med stora ljusinsläpp från både Fiskaregatan och Strömgatan. Gymmet byggs i olika träningszoner för att skapa rätt förutsättningar oavsett vilken träningsform man utför. Ljus, ljud och interaktiva lösningar förstärker besökarnas upplevelse i sin träning.

Mingelfilm från smygpremiären 12 januari  2018: