Les Mills Virtual till Nybro

Malkars Nybro utökar sitt gruppträningsschema rejält med  succékonceptet Les Mills Virtual som nu har haft premiär i Nybro!  Träna när det passar dig! Med Les Mills Virtualklasserna finns nu ännu mer klasser på schemat.

MERA KLASSER – OFTARE – LES MILLS VIRTUAL

  • SH’BAM™ SH´BAM® är den perfekta blandningen av enkla och heta dansmoves, där du lockar fram stjärnan i dig och dansar dig i form till coola klubbhits, listettor, remixer av gamla klassiker och moderna latino beats. Klassen är på engelska.
  • BODYCOMBAT™ BODYCOMBAT® är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder. Klassen är på engelska.
  • BODYBALANCE™ BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund. Klassen är på engelska.
  • BODYPUMP™ BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® är ett enkelt och effektivt pass vilket ger dig märkbara resultat. Klassen är på engelska.
  • GRIT CARDIO™ Les Mills GRIT® Cardio får dig att ge allt och lite till. Maximera din uthållighet genom kroppsviktövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom passet. Klassen är på engelska.
  • CXWORX™ CXWORX® är ett enkelt och effektivt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare och mer välmående. Klassen är på engelska.
  • RPM™  är en världsledande, konditionsträning på inomhuscykel där du bränner kalorier och förbättrar konditionen rejält!

Kontaktperson:
Emma Donnerstål 070-9853564 emma@malkars.se

MALKARS NYBRO SCHEMA VT 2018Kommande nyheter feb/mars 2018

INTRESSEFORMULÄR

Vill du få mer information om Malkars utbud i Nybro, om utbyggnaden och det nya utökade utbudet? Vänligen fyll i formuläret så kontaktas du så fort som möjligt!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatoriskt)

Uppge gärna vilken tid du lättast nås på!