Spin of Hope 30 mars

✨Nu gör vi det igen – cyklar för barncancerfonden! ✨

Alla lagplatser är nu fullbokade men det finns platser kvar på Malkars egna Guldcyklar – boka tid via receptionen: 0480-492929 eller info@malkars.se. Kom och var med du också på årets största spinningevent som engagerar anläggningar runt om i hela Sverige. Man behöver inte vara medlem på Malkars för att delta. Alla är varmt välkomna att boka plats! Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer om cykeleventet nedan.

DELTA UTAN LAG

Vill du också cykla med oss på Spinofhope men har inte anmält något lag? Lugn! Det finns plats att boka på Malkars egna Guldcykel för medlemmar. Kostnad 200kr. Bokas endast via receptionen 0480-49 29 29. OBS! Det kommer endast finns 1 bokningsbar plats per tid 07.00, 08:00 osv… Vilken timme väljer du?

INFO – SPIN OF HOPE LÖRDAG 30 MARS 2019

Kom och cykla för våra fantastiska cykelinspiratörer på Malkars!

Målet med Spin of Hope den 30 mars 2019 är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar. Kom och cykla med oss på Malkars Träningscenter i Kalmar. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna! Ta chansen att göra en insats för Barncancerfonden!
Målet med Spin of Hope är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar och Team Rynkeby Kalmar län 2019.

Samla ihop ditt lag och håll igång en spinningcykel i 12h.
Vi på Malkars ser till att just din/er cykel märks upp med lagnamnet och sedan är det ert lag som håller cykeln igång. Varje timmer kör en ny Malkar sinspiratör igång en timme cykelklass så variationen blir stor på cykelupplevelser denna dag!

Ditt lag kan vara allt från 1-12 personer.
Gillar du att cykla finns här chansen att kunna cykla allt från en till 12 tolv timmar beroende på hur många ni är i ert lag.

Kostnad för lagcykeln
Du köper och betalar din/er lagcykel själv i webbshopen på denna hemsida. Pris 3000kr för guldcykel eller mer, bascykeln kostar 1500kr.

Sponsring
Vill du sponsra eventet på ett eller annat sätt?
Kontakta frida@malkars.se

Övriga frågor
Frågor om cykling/cykelklasserna: Frida Erol
frida@malkars.se

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande