Spin of Hope 21 mars

Nu gör vi det igen – cyklar för barncancerfonden! ✨

Kom och var med du också på årets största spinningevent som engagerar anläggningar runt om i hela Sverige. Man behöver inte vara medlem på Malkars för att delta. Alla är varmt välkomna att boka plats! Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer om cykeleventet nedan.

SPIN OF HOPE LÖRDAG 21 MARS 2020

Kom och cykla för våra fantastiska cykelinspiratörer på Malkars! Målet med Spin of Hope är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar. Kom och cykla med oss på Malkars Träningscenter i Kalmar. Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna! Ta chansen att göra en insats för Barncancerfonden!

Samla ihop ditt lag och håll igång en spinningcykel i 12h.
Vi på Malkars ser till att just din/er cykel märks upp med lagnamnet och sedan är det ert lag som håller cykeln igång. Varje timmer kör en ny Malkar sinspiratör igång en timme cykelklass så variationen blir stor på cykelupplevelser denna dag!

Ditt lag kan vara allt från 1-12 personer.
Gillar du att cykla finns här chansen att kunna cykla allt från en till 12 tolv timmar beroende på hur många ni är i ert lag.

Kostnad för lagcykeln
Du köper och betalar din/er lagcykel själv i webbshopen på denna hemsida. I guld och diamantcykel ingår egen presentation av laget/företaget på Malkars sociala kanaler samt extra pynt på lagcykeln! Är det dags en en DIAMANTCYKEL i år – allt går till cancerdabbade barn. Ert bidrag gör skillnad. Målet för eventet är att få ihop minst 100.000kr.

  • 3.000kr för 🏆 GULDCYKEL  
  • 10.000kr för 💎 DIAMANTCYKEL

Sponsring
Vill du sponsra eventet på ett eller annat sätt?  Vara på plats och sälja något där allt går till Barncancerfonden denna dag?
Kontakta carolina@malkars.se

Övriga frågor
Frågor om cykling/cykelklasserna: Carolina Lupén
 carolina@malkars.se

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden