Mamma-barnpass

Malkars/barnpass på Västra

Kom igång med anpassad träning efter graviditeten! Perfekt träning i grupp med kunniga inspiratörer. Ta med din baby och träffa andra mammor med sina barn. Träffas, träna och umgås på Malkars. Det blir kul och socialt! Malkars mamma/barnpass ingår i medlemskapet men du kan även komma som icke medlem och betalar då endast 60kr per gång.

  • Mamma/barn Grundträning: Ett bra grundpass där alla kan vara med oavsett nivå. Vi lägger mycket fokus på att hitta och aktivera den inre magmuskulaturen samt bäckenbotten. Vi jobbar också med rörlighet och styrketräning för större muskelgrupper. Ditt barn kan vara med dig i famnen, ligga bredvid dig på en matta, vara i babyskyddet eller i vagnen (med hjulskydd på däcken). För de större barnen är det stora babygymmet ett bra alternativ. Barnen kan vara med så länge som du känner att det fungerar. Efter passet bjuder vi på kaffe och fika i loungen. Det går även bra att ta med sig egen fika eller matlåda. Komplettera gärna träningen med Katarina Voxneruds övningar från konceptet Mamma/Mage eller från Lofsans bok: ”Lofsans Underverk”.
  • Mamma/barn Cross Escape En lite tyngre cirkelträning där vi jobbar mycket med kroppen samt med yttre belastning i 45-sekunders-intervaller. Intensiteten bestämmer du själv. Hur många repetitioner orkar du göra? Vilken belastning är lagom för dig? Här finns det möjlighet att ta ut sig rejält för den som har tränat ett tag men det går också bra att känna sig för och ta det lite lugnt. Barnen tar plats i mitten på salen och kan ligga i vårt stora babygym, på matta eller i babysitter. Det går också bra att jobba med barnen i famnen eller ta med sig barnvagnen in i salen om ni har hjulskydd på.

Boka pass

Boka plats till varje vecka, drop in i mån av plats. Träningspassen innehåller både styrka, rörlighet och kondition där alla kan vara med, du behöver ej några förkunskaper. Efter träningspasset sitter de som vill ner tillsammans, fikar, pratar och umgås med våra guldklimpar!
Betalning: Ingår i medlemskapet eller bet 60kr/gång.
Boka plats: info@malkars.se eller ring 0480-49 29 29 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort och berättar mer! Välkommen!

Mamma barn

Ja tack, kontakta mig gärna om mamma-barnpass på Malkars!

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör