3 november

Yoga för barn med cancer

Malkars Yoga of hope

Söndagen den 3 nov är det dags igen för årets Yoga of hope! Var med och yoga för Barncancerfonden med oss på Malkars Träningscenter! Välj mellan sju olika klasser på våra flera av våra anläggningar. Det blir en fantastisk och oförglömlig yogaupplevlese. Denna dag kostar passen minst 200kr/per person eller mer. Din gåva gör skillnad för barn med cancer!

🙏ANMÄLAN

Bokning sker antingen på Barncancerfondens sida, eller via Malkars sida eller via ring 0480-49 29 29. Bokar du dig via Malkars sida/app swishar du för ditt yoga pass på plats och visar upp din swish för instruktören. Man behöver inte vara medlem på Malkars, alla är välkomna att delta denna dag!

Bokningsslänk – boka här

Schema söndag 3 nov

Västra

  • 09:30-10:30 The Power of Yoga med Gunilla Carrington (Den här poweryogaklassen är för dig med viss träningsvana, men som kanske inte upptäckt yoga. I klassen utmanas din rörlighet, styrka och balans koordinerat med andningskontroll. (Stelhet är en möjlighet till förändring). Det blir svett, skratt, energifyllt och alldeles underbart avslappnat. En kanonstart på din söndag. Gör gott för kroppen, gör gott för Barncancerfonden. Tillsammans blir du starkare! Extra varmt välkommen!
  • 10:40-11:40 Upptäck Mindfulness meditation & yinyoga med Gunilla Carrington Du slappnar av i sittande/liggande yogapositioner mellan 3-5 min, samtidigt som du får veta mer om mindfulness meditation och hur medveten närvaro kan leda till ett rikare och friare liv. Ge dig själv den här stunden av fysisk och mental återhämtning samtidigt som du stödjer Barncancerfonden. Just du är extra välkommen!
  • 17:30-18:30 Familjeyoga Kom och yoga med ditt barn! En fantastisk möjlighet att utforska yogaövningar på ett lekfullt sätt. Inga förkunskaper behövs! (1 bokad plats gäller för 2 pers) med Anneli Johnsson

Linsdal

  • 09:30-10:45 Global Yoga – Happy heart med Camilla Ovhagen

Ljungbyholm

  • 17:20-18:20 Yoga harmoni med tema chakrabalansering: Emma Svärd berättar kort om vad chakran och vad chakrabalansering innebär och sedan kör vi ett härligt pass där vi jobbar igenom kroppens sju större chakran. Välkommen!

City

  • 17:45-18:45 Nybörjaryoga Vi tar det från grunden. Klassen är för dig som vill testa det alla pratar om, för dig som är ett kylskåp, för dig som vill ha yogan som komplement till annan träning, samt för dig som kanske hållit på ett tag men vill förstå grunderna bättre. Välkommen hälsar Emelie Nilsson

Färjestaden

  • 18:30-19:30 Yoga Ett yogapass med solhälsningar, krigare och vila på slutet. Kom som du är, du är bra som du är! Ge din kropp den här stunden!” Välkommen hälsar Susann Abramsson

Nybro

  • 19:10-20:10  Yoga harmoni med tema chakrabalansering: Emma Svärd berättar kort om vad chakran och vad chakrabalansering innebär och sedan kör vi ett härligt pass där vi jobbar igenom kroppens sju större chakran. Välkommen!

Bokningsslänk – boka här

Yoga of hope 2019

Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande