6 juli - 8 juli

MALKARS Runt med Team Rynkeby - ONLINE

Följ eventet live online på Facebook!

💚 MALKARS RUNT MED TEAM RYNKEBY

Det är mycket blivit annorlunda det här året. En av alla stora årliga evenemang är Team Rynkebys välgörenhetsresa till Paris som tyvärr fått ställas in. MEN💥🌞‼️Nu har vi nöjet att berätta att det faktiskt blir en VÄLGÖRENHETSRESA för Team Rynkeby – runt Malkars 13 anläggningar under tre dagar! Resan kommer börja i Mönsterås måndagen den 6 juli kl 10:00 och avslutas vid Malkars Västra onsdagen den 8 juli ca kl 17:00. Följ livesändningen här på Facebook!

MALKARS 💚 TEAM RYNKEBY 💚 BARNCANCERFONDEN

Att våra hjärtan på Malkars klappar extra för Barncancerfonden är det nog många som vet och detta blir en fantastisk möjlighet att gå ihop med Team Rynkeby Kalmar och göra ett fint och starkt event. Tillsammans med Dig, som väljer att följa med online här, kommer det bli en magisk upplevelse!

💚 INSAMLING  – Swish nr: 123 024 00 85

Vill du bidra med en valfri summa till Team Rynkebys insamlingskonto? Varje krona Du swischar är viktig och vi är så tacksamma för ditt bidrag! Team Rynkeby har cyklat in åtskilliga miljoner sedan början av 2000-talet och allt går till Barncancerfondens viktiga arbete med att besegra barncancer. 

💚 FÖLJ EVENTET – HÄR

Nu hoppas vi att just Du kommer följa detta event dessa tre dagar, det kommer hända massor av kul saker online! Läs känna cykellaget och ta del av deras historier om varför de väljer att vara med i Team Rynkeby. Kanske blir du så peppad att du ansöker till nästa år? 

Vi ses snart!

💚 FRÅGOR

Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Carolina@malkars.se 070-874 91 53 

Bli medlem
Hej 👋

Välj ett av valen nedan för att komma i kontakt med rätt person på malkars.

Medlemskap

Har du frågor eller är du intresserad av ett medlemskap?

Skicka ett meddelande »

Kontakt

Har du allmänna frågor eller vill du boka en tid för behandling?

Skicka ett meddelande »

Skicka ett meddelande
  • Hidden
  • Välj anläggning/ort ärendet berör