Erbjudande Kalmar RC

Som medlem i Kalmar RC ger vi dig rabatt på din medlemsavgift motsvarande ca 13%. Spring ner till oss på Malkars så bjuder vi på kaffe, visar dig runt och hjälper dig igång med träning som passar dig! 🏃‍♂️🏃‍♀️

Run challenge Malkars

Vi erbjuder ett brett utbud av kondition, styrka, rörlighet och löpträning, både individuellt och i grupp!  Läs mer nedan 👇

  • RUN challenge – nya intervall löpklasser i grupp från nybörjare, medel till avancerad nivå med 14 st SKILLRUN löpband.Dessa nya fantastiska löpband finns nu på Malkars Västra. Välkommen att träna på dem individuellt eller på schemalagda löpklasser. LÄS MER HÄR
  • Curves löparband Vi har även motorlösa band Curves som är idealiska för snabba intervaller där du själv sätter gränserna.
  • Woodway heter våra ”monsterband” som bara bygger på prestanda och löpkänsla. Inga finesser men det närmaste löpspåret man kan komma!
  • Stor cykelsal på Malkars Västra med hela 36st BodyBike SmartPlus (kan användas ihop med din egen smarta telefon) och 4st Wattbikes samt en handcykel. På Body Bike kan du ställa in sadel och styre steglöst både vertikalt och horisontellt så att geometrin mellan sadel pedaler och styre blir perfekt och du blir ett med din cykel.
  • Cykel HIIT Ett effektivt högintensivt pass med korta, hårda intervaller. HIIT-träning syftar till att öka ditt VO2 max (din maximala syreupptagningsförmåga) och förbränner mer fett än någon annan träningsform. Det triggar din efterförbränning och du bränner mer kalorier i upp till 48 timmar efter ditt träningspass. Ansträngningen under passets intervaller är nära ditt max.
  • Cykel tröskelintervaller Ett pass med intervaller där du tränar pulsen nära/eller på din tröskelpuls för olika långa tidsperioder. Tröskelintervaller syftar till att förbättra och upprätthålla fart och uteffekt. Du tränar kroppen att hantera ökad mjölksyramängd på ett effektivare sätt. Farten/ ansträngningen under arbetspasset ska vara ungefär den medelhastighet man maximalt orkar hålla i 60 minuter.
  • Cykel 4×4 Cykel 4×4 är ett intervallpass med 4 stycken 4 minuters intervaller där du cyklar på en belastning som innebär att du kommer upp i 90-95% av din maxpuls. Det är 3 minuters aktiv vila mellan intervallerna där du cyklar på en belastning som innebär att din puls sjunker till 70% av din maxpuls. Öka ditt hjärtas slagvolym och därmed din syreupptagningsförmåga eller det som vi dagligt tal kallar kondition. 4X4 är passet för dig som vill träna så effektivt som möjligt och få resultat av din träning på kortast möjliga tid.
  • Nio anläggningar som ingår med öppettider från 03:00 till 01:00 alla dagar. Öppet 22h/dygn! (lokala avvikelser kan förekomma)
  • Numera erbjuder vi även förmånliga dagkort för dig som tränar innan kl 15:00 om dagarna.

Vill du veta mer eller ta del av vårt erbjudande, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Det går även bra att komma in till anläggningen på receptionens öppettider för hjälp med medlemskap.

Kalmar RC - Jag vill veta mer om Malkars erbjudande

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort!